Feltámadhat a Scalebound?

Nocsak: a 2017 elején törölt Xbox One/Windows 10-játékról olyan pletykák vannak, hogy mégis elkészülhet!

„Bízom a forrásaimban, akik azt állítják, hogy a Scaleboundot feltámasztják, hogy Nintendo Switch-exkluzívként jelenjen meg. Látván a Microsoft korábbi közreműködését, még nem tudni, hogy nulláról újrakezdődött-e a fejlesztés, vagy legalább vissza lett fogva, mivel egy kicsi, gyengébb, hordozható otthoni konzolra készülne,” írja a NintendoInsider. A Microsoft állítólag még birtokolja a Scalebound IP jogait, de a játék védjegyét már 2017-ben elhagyták.

A másik oldalról a Kotakus Jason Schreier szól a ResetErán: „A Scalebound a Switchen pletyka teljesen valótlanul keringett tavaly nyáron… de a PlatinumGames nem jelentett be néhány napja egy Switch-exkluzív, kooperatív akciójátékot? Szerintem lehetséges, hogy a Nintendo fizeti a Scalebound fejlesztési költségeit, de miért tennék ezt? Az a tippem – és itt tisztáznám, hogy nem tagadok le és nem erősítek meg semmit sem ezzel -, hogy a PlatinumGames az Astral Chainhez sok dolgot újrahasznosított a Scalebound terveiből és technológiájából, és az emberek csak reménykednek.”

A Scalebound nem futott olyan hűdejól az Xbox One-on, így nagy kihívás lenne a Nintendo Switchre lehangolni a játékot, hogy azon megfelelően futhasson. Mindenesetre nem terveztük így, de egy napon belül két PlatinumGameses pletyka/hír van a terítéken – és mindkettőben felbukkan Hideki Kamiya is! (Kamiya a Scalebound rendezője volt, és most az Astral Chain fejlesztését felügyeli…) Nos, és ne feledjük, a Bayonetta 2-t a Wii U-n (azóta van Switch-port is) a Nintendo fizette, és most akár a Bayonetta 3-at is szponzorálhatják…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu