Nemsokára elstartol a Dreams korai hozzáférése! [VIDEO]

A zárt béta után korai hozzáférésre vált a Media Molecule következő játéka.

„A Dreams early access verziója nem fog mindent tartalmazni, amit a teljes változat, de a Media Molecule által nap mint nap használt eszközök száz százalékát igen. Szórakoztató, mély, interaktív tutorialok is lesznek, ami mindenkinek kedvezni fog tapasztalattól függetlenül, továbbá pályák és az MM által készített árkád játékok is érkeznek, amik készek a játékra és átdolgozásra. Ha a béta során csatlakoztál hozzánk és az assetjeidet publikáltad, akkor visszatérhetsz a béta alatt készített alkotásaidhoz. Az Early Access-út során több fícsőrt, tutoriált, árkád pályákat és asseteket adunk a Dreamshez, ahogy a tartalmak teljes egésze felé tartunk.

Ahogy a LittleBigPlanet esetében, úgy a Dreamsnél is úgy terveztük, hogy a játékot a közösséggel fejlesztjük, és ez még csak a kezdet. A korai hozzáférést arra használjuk, hogy előnyben részesítsük minden kitűnő cuccot, amiken már dolgozunk, és így feedbacket kaphassunk, hiszen a játékosok szükségletei is fejlődnek, változnak. A finomhangolásokkal, bugfixekkel és az új fícsőrökkel elindítjuk a Dreams élő szolgáltatásos oldalát, hogy így a közösség megkaphassa az első betekintést abba, hogy miként fogjuk támogatni a játékot,” írja a PlayStation Blogon a Media Molecule.

A Dreams Early Access kiadása 30 dollárért (euróért – kb. 10 ezer forintért) lesz megszerezhető, és valamikor tavasszal lesz a rajt, kizárólag PlayStation 4-en. Remélhetőleg akik korán beugranak a játékba, később a Dreams 2019 folyamán megjelenő teljes változatát is megkapják.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu