Call of Duty: Modern Warfare 2-felújítás érkezik a Modern Warfare 4 mellé?

Az Infinity Ward által fejlesztett idei Call of Duty mellé – ahogy három éve, az Infinite Warfare esetében is tették – egy régebbi cím felújított kiadása jöhet.

A PEGI, az európai korhatárbesoroló bizottság értékelte PlayStation 4-en a „Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered” című játékot, holott ilyesmivel kapcsolatos bejelentést az Activision még nem ejtett meg. (Most meg már késő, mert ilyesmivel nem szoktak nagyon a kiadók szórakozni!)

Nos, ez is családban maradna, ugyanis a 2007/09/11-ben kijött Call of Duty: Modern Warfare-trilógiát pont az Infinity Ward készítette, és idén is ők a sorosak. Az ÚJ Call of Duty-ról hallottuk már, hogy visszatérnek a kampánymódhoz, és akár a Modern Warfare-sorozatot is folytathatják (2013-ban ugye a Ghostsot csinálták, 2016-ban pedig az Infinite Warfare-t), továbbá a 2016-ban (önállóan, az Infinite Warfare-t nem igényelve pedig 2017-ben) kiadott Modern Warfare Remastered is az ő munkásságukon alapult.

Tehát a történelem megismételheti önmagát. Talán ezúttal is a drágább, 80 dollár/eurós kiadás (~27 ezer forint…) megvétele kell ahhoz, hogy a régi játék felújított kiadását is megszerezhessük? Ezt csinálta az Activision három éve is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu