Dark Souls és Trónok harca, jöhet? George R.R. Martin és a FromSoftware együttműködnének? [VIDEO]

A FromSoftware következő játéka egy Trónok harca által inspirált szerepjáték lehet, amelyet állítólag maga George R.R. Martin írt!

Sőt, van még egy jó hírünk: ha igaz, amit a GamesRadar madarai csiripelnek, akkor már talán nincsenek messze a játék befejezésétől sem!

És hogy mi a közös pont George R.R. Martin és Hidetaka Miyazaki, a Dark Souls játékok, a Bloodborne illetve a nemrég megjelent Sekiro: Shadows Die Twice  atyja obszessziójában? Nos, talán nem nehéz kitalálni: a halál!

Nem csoda tehát, hogy a két egymásra talált kreatív alkotó elme egy új szerepjátékon dolgozik, amelyet majd nagy eséllyel a pár hónappal később megrendezésre váró E3-mon mutatnak be. A GamesRadar által is átvett Spawn Wave/Liam Robertson videóriport (lásd a videót lejjebb) szerint a FromSoftware és George R.R. Martin már régóta közösen dolgoznak egy középkori, open wolrd játékon, amelyet majd a Bandai Namco ad ki. Még nem 100% azért, hogy Trónok harca lesz-e az új univerzum, de az biztos, hogy Martin írja a forgatókönyvet, a sztorit és a játék univerzumát.

Az eddig igencsak rejtélyes címben állítólag karakterünk több királyságot is meghódíthat majd az open world világon keresztül meggyilkolhatjuk az ottani vezetőket, így különleges képességek birtokosaivá válhatunk. A Spawn Wave, illetve Robertson titokban tartják a forrásukat, de utóbbi a tűzbe teszi a kezét érte, hogy hiteles forrásról van szó.

Az már eddig is ismert volt, hogy a FromSoftware a Sekiro után két játékot is fejleszt és bár sokan egy Bloodborne 2-re, vagy Demon’s Souls remasterre tippeltek, nem elképzelhetetlen, hogy a cég valami egészen új IP-n dolgozik. Ez az egyelőre azért még így is erősen óvatosan kezelendő információ elmagyarázná azt is, hogy Martin miért fejezi be ennyire lassan a Tél szelei könyvét, amely A tűz és jég dala regénysorozatának hatodik része: elképzelhető, hogy javában dolgozik a videojátékon!

Az E3-mon talán többet megtudhatunk, a FromSoftware viszont egyelőre csendben van ezzel a témával kapcsolatban. Talán valaki felhívhatná a híresen közlékeny Martin urat, hogy álljon elő a farbával!

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu