Igaz lehet az Xbox Game Pass Ultimate?

Az Xbox Game Pass és az Xbox Live Gold egyesüléséről van szó, melyről több online média is írt…

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél – tartja a mondás és azt a „harasztot” már igencsak „zörgették” különféle pletykák az Xbox Game Pass és az Xbox Live Gold egyesüléséről. A legutóbbi információk a h0x0d nevű Twitteres forrástól származnak, akiknek a jóslatai már korábban is sokszor igaznak bizonyultak. Hoxod tegnap beszélt az Xbox Game Pass Ultimate-ről, amely a két szolgáltatás egyesülését jelentené, egyetlen előfizetéssel.

Bár természetesen nem tudjuk 100%-ban biztosnak venni az információt, a The Verge és a Thurrot például más forrásokra is hivatkozva átvette a hírt, ahogy a spanyol 3DJuegos is megírta.

Az Xbox Game Pass Ultimate 15 dollárba kerül majd havonta, amely 5 dollárral olcsóbb, mintha az Xbox Game Pass és az Xbox Live Gold díját összeadjuk. A The Verge saját forrásai alapján írja, hogy a Microsoft ezt a szolgáltatást a lemezmeghajtó nélküli („Xbox One All-Digital”) Xbox One S-sel jelenti majd be, amely tökéletesen passzol ehhez az új szolgáltatáshoz.

Source: The Verge

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu