Mortal Kombat 11: Shao Kahntól a Switchig [VIDEO]

Több témában is érintjük a Mortal Kombat 11-et.

Először is két karakter is kapott bemutató videót. Az egyikük Shao Kahn, aki csak azoknak lesz elérhető alapból, akik előrendelik a játékot – ő a kalapácsával és dárdájával képes elég nagy kárt okozni, a Fatality mozdulata pedig mintha szembe menne a fizikai szabályaival…

Kitana a másik bemutatott személy, aki első blikkre egy defenzívebb karakternek tűnik, így a teknős játékmenetet preferálók (védekezés mindenek előtt, támadás csak az adódó lehetőség esetén…) számára lehet megfelelő a játékban. Innentől spoilerezünk egy kicsit, úgyhogy aki nem akar ilyesmin átesni, ne tekerjen tovább.

Kitudódott a teljes karakterlista (jó, leszámítva a DLC-seket, akik közül eddig csak Shang Tsung került megerősítésre): Kitana, Liu Kang, Kung Lao, Jax, Noob Saibot, Kotal Kahn, Jacqui Briggs, Cassie Cage, Erron Black, Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Kano, Kabal, D’Vorah, Jade, és Johnny Cage mellett ott lesznek az újoncok is – Geras, Cetrion, és a The Kollector. Ez már korábban kiszivárgott, így ezt tudtuk, de egy valaki még hátra van. A neve Frost, Sub-Zero tanítványa, aki legutóbb 2006-ban volt játszható a Mortal Kombat: Armageddonban.

A Mortal Kombat 11 a Nintendo Switchre is meg fog jelenni, de ebből a portból még nem láttunk semmit. Most már igen, ugyanis kapott egy trailert ez a változat is. Jobb később mint soha…

A Mortal Kombat 11 április huszonharmadikán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. Aki viszont fizikai kiadásban venné meg a Switchen, várnia kell egy kicsit május kilencedikéig Európában… mi sem értjük.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu