Blacksad: Under the Skin: megjelenési dátumot kapott a nyomozómacska! [VIDEO]

A Microids a megjelenési dátum mellé bemutatott egy gyűjtői kiadást is, ami azért bátor lépés – errefelé azért nem olyan ismert a Blacksad képregény…

Szóval a gyűjtői kiadás meglepő – ennek tartalma a teljes játékon túl (természetesen fizikai kiadásban!) egy művészeti könyv, egy Blacksad gyantafigura, és mindez egy egészen tetszetős dobozban lesz. A spanyol Juan Díaz Canales (író) és Juanjo Guarnido (művész) páros által a francia piacra (!) szánt Blacksad Nyugat-Európában fogyhat jól, errefelé nem, de ez nem von le semmit sem a Pendulo Studios és a YS Interactive által fejlesztett játék értékéből…

 

„Az 50-es évek New York városa: Joe Dunnt, egy boxklub tulajdonosát halottan találják meg. Eközben Bobby Yale, egy tehetséges bokszoló, eltűnt a karrierje során legfontosabbnak ígérkező mérkőzése előtt. Sonia Dunn, Joe lánya átveszi az edzőtermet és annak anyagi gondjait. Felbéreli John Blacksadet, egy magánnyomozót, hogy Yale eltűnésével kapcsolatban nyomozzon.

A Blacksad: Under the Skin az antropomorf karaktereivel és a lenyűgöző 1950-es évekbeli hangulatával egy detektívnovella hátborzongatóan sötét kalandját hozza el, hasonlóan a képregényekhez. John Blacksad bőrébe bújva a játékosoknak a saját módjukon kell levezényelni a nyomozást. A döntéseiktől függően a játékosok befolyásolhatják Blacksad kapcsolatát a többi karakterrel, illetve a nyomozás legvégét,” írja a Microids sajtóközleménye. Az antropomorf kifejezés azt takarja, hogy emberi tulajdonságokkal vannak a játék (sőt, a Blacksad univerzum) világában az állatok feltüntetve. (Talán pont emiatt is kapott lábra már közel két évtizede.)

A Blacksad: Under the Skin kapott egy új sztoritrailert is, ami továbbra is izgalmasnak tünteti fel a játékot – talán ez lehet az ősz egyik kellemes meglepetése. Nem véletlen az ősz: a Microids ugyanis szeptember huszonhatodikán tervezi kiadni a játékot PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. Angol, francia és spanyol hangsávok, illetve angol, francia, olasz, német, spanyol és holland feliratok lesznek benne. (A francia-spanyol páros érthető, ugyebár…)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu