PlayStation Plus: mi a májusi kínálat? [VIDEO]

Vajon a Sony képes két kiemelkedő játékot adni a PlayStation 4-es multiplayerhez szükséges PlayStation Plus-előfizetőkkel rendelkezőknek, vagy csalódást kelt a japán cég?

Továbbra is mindössze két játékot kínál a Sony, ami nem valami korrekt lépés. Kérdés, hogy legalább jó, vagy AAA címeket nyújt át a PlayStation 4-eseknek? Nos… válaszolják meg ezt a kérdést helyettünk maguk a játékok. Az egyik a két éve megjelent What Remains of Edith Finch (Giant Sparrow / Annapurna Interactive, kalandjáték), a másik pedig az Overcooked! (2016; Ghost Town Games / Team17), ami főleg helyi multiplayerre szánt főzésszimulátor.

Ennyi. A két játék május hetedikétől váltja az áprilisi párost (legalább azok valamelyest korrekt címek a Conan: Exiles, illetve a The Surge személyében). Semmi hír arról, amit nemrég a PlayStation Magyarország Facebook-oldala kezdett teaselni, szóval arra akár a State of Playig, vagy a júniusi PlayStation Plus-kínálatig kell várni.

Erről sajnos kimondhatjuk, hogy bizony ez a két játék az eddigi leggyengébb párosítás a PlayStation 3 és a PlayStation Vita-címek eltávozása után. Az európai PlayStation Blog posztértékelő rendszerében erősen túlnyomó többséggel van a :\ arcocska. Joggal.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu