Rövidesen új Tom Clancy’s Ghost Recon, vagy Rainbow Six bejelentés várható? [VIDEO]

A Ubisoft egy rejtélyes videóban utalgat a két franchise esetleges következő részére.

Ezen a héten a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands-t frissítették ingyenes küldetésekkel, amelyek egy különleges és kitalált cég, a Skell Technology hátterét feszegették. Ehhez kapcsolódoan az All Games Delta lelt rá, hogy a Ubisoft játékaihoz köthető weboldalon, a kitalált Skell Technology nevű cég hivatalos oldalán egy dátum látható. Egész konkrétan egy felhívás, mely szerint a Skell május 9-én magyar idő szerint délelőtt 20:30-kor készül valamilyen bejelentésre a Skellcon nevű esemény keretében. Lévén a Skell leginkább a Tom Clancy nevével fémjelezett címekhez (Splinter Cell, Rainbow Six, Ghost Recon) kötődik, így az All Games Delta szerint egy témába vágó címet vagy tartalmat fognak leleplezni jövő csütörtökön, fél kilenckor.

A Skellről egyébként már korábbi játékokban is hallhattunk, szóval nem száz százalék, hogy a Ghost Recon sorozatról van szó. Tavaly év végén egy olyan egy videó került fel a fel a fiktív vállalat weboldalára, amely a csúcstechnikájukat reklámozta a Ubisoft YouTube-csatornáján keresztül. Emiatt be is indultak a vad találgatások, hogy vajon egy új Splinter Cell, Ghost Recon, vagy Rainbow Six címre lehet majd számítani, bár sokan még egy új Watch Dogs, sőt Assassin’s Creed címre is tippeltek, hiszen a cég említés szintjén ezekben a játékokban is szerepelt már. Ugyanakkor a Skell Technology eszközei és logói a Ghost Recon: Wildlandsben, a Rainbow Six Siege-ben és a Splinter Cell: Blacklistben szerepeltek a leghangsúlyosabban, azonban mivel a Ubisoft nemrég még azt nyilatkozta, hogy a Splinter Cellt még hanyagolják, így talán a Ghost Recon és a Rainbow Six esélyesebbek.

Ti melyikre tippeltek? Írjátok meg a komment szekcióban!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu