Menu

Holnap Age of Empires bejelentés várható

A Microsoft egy bejelentésre készül az Age of Empires játékkal kapcsolatban.

A Gamescomon lesz a Microsoftnak is egy rendezvénye. Ennek a neve Inside Xbox. Ez augusztus 19-én, délután öt órakor fog kezdődni. Twitchen, YouTube-on, Facebookon, Twitteren és Mixeren is figyelemmel lehet követni a műsort. A műsornak nagy eséllyel biztosan része lesz az Age of Empires is valamilyen formában. A Twitteren ugyanis az Age of Empires hivatalos profilja is hirdeti, hogy egy bejelentés lesz a franchise körül. Részleteket természetesen nem mondtak, úgyhogy az érdeklődőknek holnap délután be kell hangolódniuk a műsorra.

Az Age of Empires IV-et a Relic Entertainment fejleszti. Korábban ezeken a játékokon dolgozott a csapat, nem sorrendben: Homeworld 1 és 2, Warhammer 40K: Dawn of War-sorozat, Company of Heroes 1 és 2, Impossible Creatures, The Outfit és Warhammer 40K: Space Marine. Az utóbbi kettő kivételével (azok ugyanis TPS és FPS műfajúak) stratégiai játékok és körökre osztott stratégiák azok, amiken eddig a Relic Entertainment dolgozott. Megjelenési dátuma még nincsen a Windows 10-re biztosan készülő játéknak, amit még 2017 augusztusában, tehát két évvel ezelőtt, szintén a Gamescomon jelentett be a Microsoft – a trailert onnan be sem másoljuk, mert felesleges, mivel csak koncepciós artwork van benne.

Eközben valamikor ősz folyamán fog megjelenni az Age of Empires II: Definitive Edition. Ennek eredetije még 1999-ben jelent meg. 4K-s felbontás, újrakevert audio, továbbá egy új kampány, a The Last Khans is a része lesz ennek a játéknak. Ezen a két játékon kívül talán az Age of Empires III: Definitive Edition is megvalósulhat. Az eredeti játék még 2005-ben jött ki. Adam Isgreen, a franchise kreatív rendezője erről is beszélt pár hónapja a PCGamesN-nek.

Úgyhogy a németországi Kölnben megrendezésre kerülő Gamescom során az Age of Empires tekintetében valamit be fog jelenteni a Microsoft. Majd holnap ki fog derülni, hogy pontosan micsoda.

Forrás: PCGamesN

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu