Ewan McGregor alaposan felkészült a Ragyogás folytatására, az Álom Doktor című filmre

MOZI HÍREK – Stephen King-nek jó éve van. Persze, nem ez az első eset, hogy egy évben több King-megfilmesítés is a mozikba kerül: 1983-ban három, 1986-ban és 1990-ben két-két, 2007-ben négy King-film premierje volt. 2019 mégis nagyobb betűkkel lesz beírva a világ számtalan King-rajongójának emlékezetébe: 2017-ben az AZ (IT) minden idők legnagyobb bevételt hozó horrorjává vált, és azok, akik már látták, biztosak benne, hogy a film második része, az AZ – Második fejezet (IT – Chapter Two, hazai bemutató: szeptember 5.) minimum megismétli ezt a sikert. De közeleg az Álom doktor (Doctor Sleep, hazai bemutató: november 7.) premierje is, amely a legendás Ragyogás folytatása. Ewan McGregor egy hozzá hasonlóan különleges képességekkel rendelkező kislánnyal együtt küzd a vámpírok ellen – miközben a gyerekkorában átélt szörnyű élményekkel is viaskodik.

Ewan McGregor alaposan felkészült a szerepre. Még azzal az egykori gyerekszínésszel is találkozott, aki Jack Nicholson mellett a Ragyogás-ban játszotta a kis Dannyt – akinek ő most a felnőtt korát alakítja. Az egykori Danny már rég nem színész, biológia tanár, négy gyereke van, akik, ha látják, kinevetik a Ragyogásban viselt frizuráját. Még az sem biztos, hogy tudott segíteni McGregornak: a forgatásból szinte csak arra emlékszik, milyen jó volt mogyorókrémes szendvicset enni a szünetben a Grady ikreket játszó Lisa és Lousie Burnsszel.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu