Megvan az Elden Ring megjelenési dátuma?

A FromSoftware következő játéka, az Elden Ring – amin George R. R. Martin is dolgozott – jelenleg hivatalos megjelenési dátummal nem rendelkezik, de úgy tűnik, hogy egyesek már beavatottak ezzel kapcsolatban.

A Target, az egyik nagy amerikai üzletlánc, már rendelkezik egy Elden Ring Xbox One-os oldallal. Ez rendben is volna, mivel nagyobb játékok esetében gyakran korán felállítják ezeket, és a további információk beérkeztével megfelelősen módosítják őket. A probléma viszont ott van, hogy egy megjelenési dátumot is kiírtak oda. Persze, lehetne mondani, hogy placeholder, azaz ideiglenes dátum – lehet, hogy ez az, de az általában december utolsó napja szokott lenni. Amit az amúgy megbízhatónak nevezhető Target ír, az nem az – június 30-át írnak. Bár ez is az első félév utolsó napja, de keddi napról van szó, és a kedd gyakran alkalmazott megjelenési nap a multiplatform címeknek. (A Nintendo eközben a pénteki napra állt rá nagyon.)

„Az Elden Ringet a FromSoftware fejleszti és a Bandai Namco fogja kiadni. Ez egy fantasy akció-RPG kaland, ami egy olyan világban játszódik, amit Hidetaka Miyazaki (a Souls játéksorozat alkotója) és George R. R. Martin (A tűz és jég dala, egy best-seller írója) hozott létre. Veszély és felfedezés vár minden sarkon a FromSoftware eddigi legnagyobb játékában. Hidetaka Miyazaki ismert amiatt, mert több, kritikailag is elismert játékot rendezett sokak által szeretett franchise-okban (Armored Core, Dark Souls, Sekiro: Shadows Die Twice). George R. R. Martin sok best-seller könyv írója (pl. A tűz és jég dala), és író-producerként a[z 1985-ös] The Twilight Zone-on [magyarul kb. Alkonyzónaként fordítható – a szerk.], A Szépség és a Szörnyetegen, és további, el nem készült filmek és pilotok sokaságán dolgozott,” mondja egy sajtóközlemény.

Úgyhogy ha nem téved a Target, akkor az Elden Ring 2020. június 30-án (ha pedig placeholder a nap, akkor 2020 első felében…?) fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu