Transient: az első játékmenetes videó [VIDEO]

A Stormling Studios játéka a Transient a H. P. Lovecraft-féle stílust fogja ötvözni a cyberpunkkal – az Iceberg Interactive egy érdekes játékot adhat még ki a jövőben.

„Egy távoli, poszt-apokaliptikus jövőben az emberiség maradéka egy elzárt citadellában él Domed City Province-ben [Fedett Városi Körzetnek lehetne fordítani – a szerk.], ami azért lett létrehozva, hogy a kemény kinti környezetet túl lehessen élni. Ebben [a körzetben] az emberiség utolsó menekültje, Randolph Carter, aki az ODIN névre hallgató felbérelhető hackercsoport tagja, véletlenül rábukkan a borzasztó igazságra – egy olyan igazságra, ami a saját épelméjűségét is összetépheti, majd megkérdőjelezheti a saját létezését is.

H.P. Lovecraft és a cyberpunk keveréke: mélyülj el egy elvont, disztopikus világban, és szorosan ragaszkodj a tudatodhoz, miközben enigmatikus hálózatokat fedezel fel, amikben a változás állandó, míg a valóság csak ideiglenes. Ahhoz, hogy kitaláld, mi történik itt, utazz a valódi, illetve a mesterséges világok között. Ominózus, de buja grafika, ami az Unreal Engine 4 segítségével valósul meg. Titkok és easter eggek. Egy kísérteties és atmoszférikus soundtrack,” írja az Iceberg Interactive sajtóközleménye.

Az első játékmenetes videó nem tűnik rossznak, de azért a nem irányítható karaktereknek (NPC-knek) még kellene egy kis élet, mert jelen állapotukban nem tűnnek valami jónak, holott maga a környezet, illetve a játékmenet sem tűnik annyira gyengének. Szerencsére még bőven van ideje a Stormlingnak javítania a dolgokon, és a málhás szamár Unreal Engine révén talán technikai problémák sem fognak adódni, leszámítva az engine egyik régi hibáját, a textúrák orrunk előtt történő betöltését. A soundtrack és az elképzelés viszont nem rossz – azokra talán nem lesz panasz a Transient végleges kiadásában sem.

A Transientnek pontosabb megjelenési dátuma még nincsen – a tervek szerint valamikor a jövő év során, 2020-ban fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n (itt feltehetőleg Steamen, hacsak nem az Epic Games Store-t választják végül).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu