Új Crash Bandicoot játék bejelentésére készül az Activision Blizzard?

Azok után, hogy a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy-vel az első három részt, majd a Crash Team Racing Nitro-Fueleddel a negyedik PS1-es Crash játékot, a Crash Team Raciget újította fel a kiadó, most sor kerülhet végre egy új felvonásra is.

Több közösségi médiás influenszer, befolyásoló személy kapott külföldön az Activisiontől karácsonyi tematikájú Crash Bandicootos termékeket, amiken az erszényes doboztörőt úgy láthatjuk, hogy egy Mikulás-sapkát visel. Egy (kettő) tweet, ami képeket is mutat a váratlan ajándékokról.

„Hét hatalmas influenszer kapott Mikulás-sapkás Crash termékeket a semmiből. Kötözzétek be magatokat és tartsatok ki. A dolgok most kezdenek elfajulni. Tavaly valami NAGYON hasonló volt. Emlékeztek a Crashes karácsonyi sütikre? Ezek karácsonyi Crash termékek… ja, és az én időzónámban december 5-én jöttek a Crash sütik, és jelenleg december 6-a van. Túlzottan hasonló [a két év közötti esemény], és túl közel van egymáshoz, hogy véletlenszerű legyen,” írja a két tweet.

Két eshetőség áll fenn. Az egyik az, hogy a State of Play során, december 10-én kerül bejelentésre a Sony streamjén (Sony Direct, ha kicsit gúnyosabb kifejezéssel kellene élni…) Crash Bandicoot következő kalandja, a másik pedig az, hogy magyar idő szerint december 13-án, pénteken hajnali fél háromkor kezdődő 2019-es The Game Awards során kerülhet sor a bemutatásra. Az utóbbi eshetőség azért tűnik realisztikusnak, mert közel tizenöt új bejelentésre számíthatunk a műsor producere és műsorvezetője, Geoff Keighley szerint.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogyből az Activision Blizzard több mint tíz milló példányt értékesített a 2017-es megjelenés óta, és feltehetőleg a hasonló módon az első három, PS1-re megjelent Spyro játékot feldolgozó Spyro Reignited Trilogy esetében is megfelelően jó értékesítéseket láthat a kiadó.

Ezek miatt pedig nem lenne meglepő, hogy az Activision Blizzard több év után végre egy új résznek is nekiül, és talán nem lesz olyan sorsa, mint több törölt játéknak is, amikre az utóbbi évek során volt azért pár példa Crash esetében. Ráférne már egy kis újabb doboztörősdi, de remélhetőleg a klasszikus stílusban (mert másfél évtizede, a Twinsanity-től kezdve elkorcsosult a formula).

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu