A Grand Theft Auto VI helyszínére utalna a Rockstar?

Grand Theft Auto VI – A karácsonyi képeslap gyanús zászlót rejt.

Miközben a konzolos piac erősen lassul (ami nem csoda: a konzolgeneráció végén ez megszokott, hiszen elterjedt a két konzol, ami többnyire már csak árcsökkentéssel tudna teret nyerni, de erre mostanában nem nagyon volt példa, és a Nintendo Switch töretlen sikere sem tudja megállítani a zuhanást), mivel a közönség a PlayStation 5-re, illetve az Xbox Series X-re (és talán az Xbox Series S-re?) vár, a Rockstarra szegezik sokan a szemüket, mivel nemrég PC-re is kiadták a Red Dead Redemption 2-t, így van kapacitásuk a következő nagy játékukra, amiről hallottuk már, hogy a Bully 2 lesz, vagy esetleg a Grand Theft Auto VI lesz az, amin dolgoznak.

Utóbbiból kismillió szivárgás történt, és ki tudja, hogy mi igaz belőle és mi nem, de most a Rockstar karácsonyi képeslapja gyanús, és ez utalhat is a dél-amerikai kontinensre, ami a Grand Theft Auto Online legújabb, valódi pénzzel is használható Diamond kaszinó frissítéséről szóló videójában is felbukkant a világtérképen (erről is szó volt). A képen ugyanis láthatunk egy bizonyos kolumbiai zászlót. Ez egyrészt kapcsolódik a drogos témához (ami a pletykákban megemlítésre került már), másrészt pedig ez pont dél-amerikai ország volna (ami szintén szóba került San Fierro, Vice City és Liberty City mellett).

Persze itt gyorsan megemlítjük, hogy a Grand Theft Auto VI hivatalosan még be sem jelentették, de mivel a Take-Two, a Rockstar tulajdonosa nem hagyná ki a lehetőséget az újabb kasszírozásra (itt a szokásos kereslet-kínálat üzleti elvére kell gondolni: több mint száz millió eladás a Grand Theft Auto V esetében, aminek a GTA Online része olyan sikeres lett, hogy sem a GTA V, sem a Red Dead Redemption 2 nem kap egyjátékos DLC-t…), ebben az esetben csak idő kérdése az, hogy bejelentsék feltehetőleg next-gen platformokra, hogy érkezik a hatos számú GTA.

Forrás: Dexerto

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu