Todd Phillips szívesen látna egy a Joker film Gotham városában játszódó Batman-filmet

MOZI HÍREK – A Joker film egészen más aspektusból mutatta meg Batman egyik legrégebbi, legismertebb ellenségét, aki a társadalom peremére szorulva, egy erősen lepusztult és rendkívül kegyetlen Gothamben válik veszélyes és kiszámíthatatlan sorozatgyilkossá.

Azt ugye már volt alkalmunk látni, hogy Arthur Fleck karaktere mivé válik a Todd Phillips által megteremtett Gothamban, a nagy kérdés csak az, hogy vajon milyen lenne Batman benne? A rendezőt elméjét is izgatja ez a kérdés, szívesen meg is nézne egy ilyen filmet, viszont ő maga nem ő akarja megrendezni.

A Variety interjút készített Phillips-szel a filmbéli városról, mire ő elárulta, hogy szerinte érdekes lenne belehelyezni Batman ebbe a környezetbe:

„Ez egy csodálatos Gotham. Örülnék, ha valaki megmutatná, milyen Batman ebben a városban.”

Ez nem hangzik rosszul, jelenleg is készülőben van egy Batman-film Robert Pattinson főszereplésével, azonban annak elvileg semmi köze sem lesz a nyolcvanas évek korszakában játszódó Jokerhez, konkrétan csak az időbeli eltérések miatt sem. No de mi a helyzet egy esetleges MÁSIK Batman filmmel?

Bár hivatalosan még nem jelentették be, de már régóta pletykálják, hogy várható a Joker folytatása, ami persze nem is meglepő, lévén a film az egészen minimális 62 milliós költségvetésével túl van az egymilliárd dolláros bevételen, ami valami egészen elképesztő profitot hozott.

Persze, azért az valószínűtlen, hogy kiemelt szerepet kapna benne a szuperhős, vagy esetleg Phillips maga készítene egy ugyanabban a világban játszódó Batman-filmet – legalábbis az interjúban igyekezett ezt alaposan cáfolta. „Nem rendezem meg. Csak azt mondom, ami miatt érdekes lenne szerintem Batman belehelyezése a filmünkbe, hogy ez a Gotham milyen Batmant hozna létre? Ennyit akartam mondani ezzel a megjegyzéssel.”

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu