The Witcher Netflix: anime film is készül belőle a The Legend of Korra készítőitől

MOZÍ HÍREK: Maga Lauren S. Hissrich a The Witcher Netflix sorozatának forgatókönyvírója és producere is dolgozik majd az anime-filmen.

Ríviai Geralt kalandjainak rajongóit tovább kényeztetik: az első The Witcher Netflix évad után immár nem csak az biztos, hogy jön a következő, hanem az is, hogy egy anime-film is készül a The Witcher: Nightmare of the Wolf címmel, mely nem olyan régen derült ki. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy „rövidesen” érkezik.

A történetről egyelőre elég keveset tudni, kivéve azt, hogy „egy új veszélyről szól, amely az egész kontinenst fenyegeti”. Azt viszont biztosan tudni, hogy a forgatókönyvet a „repetázó” Lauren S. Hissrich mellett Beau DeMayo készítette, és hogy a Studio Mir (The Legend of Korra, Voltron: The Legendary Defender) dolgozik majd az animáción.

Ami a The Witcher-sorozatot illeti, februárban kezdik a következő évadot forgatni, viszont azt még nem tudni, hogy konkrétan mikor láthatjuk majd, csak azt, hogy sokkal fókuszáltabb lesz, illetve a karakterek is sokkal többször találkoznak egymással, továbbá intenzívebb lesz a történetmesélés ritmusa, mint az előző évadban.

(A kép csak illusztráció.)

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu