Mikaela Spielberg, Steven Spielberg lánya pornófilmekben fog játszani

MOZI HÍREK – Alig 23 éves Mikaela Spielberg, Steven Spielberg lánya, de már eldöntötte és kerek-perec be is jelentette a szüleinek, hogy márpedig ő pornószínésznő lesz.

Spielberg örökbefogadott lánya nemcsak felnőttfilmekben vesz rész, hanem sztriptíztáncosként is bevállalja a meztelenkedést – írja a New York Post alapján az Index.

A cápa, az Indiana Jones filmek és a Jurassic Park legendás rendezője valószínűleg nagyot nézhetett, amikor Mikaela – saját bevallása szerint – FaceTime-on közölte ezt a hírt szüleivel a hétvégén.

Mikaelát egyébként a 73 éves Oscar-díjas rendező Kate Capshaw színésznővel együtt fogadták örökbe (az a Kate Capshaw, akit az Indiana Jones és a végzet temploma című filmben Indy női társát alakította és akibe Spielberg beleszeretett és el is vette feleségül.) Spielbergnek amúgy összesen hét gyereke van, ebből négy vér szerinti és hármat adoptáltak.

A cikk arról is ír, hogy Mikaela Spielberg mindig is szorongó gyermek volt, miután bentlakásos iskolába került, étkezési zavaroktól és rendszeres depressziótól szenvedett. Szó sincs azonban arról, hogy emiatt az örökszüleit hibáztatná.

„Nem a szüleim hibája, nem tudhattak róla.”

Ami pedig a pornó választását illeti, azért döntött amellett, hogy belevág, mert már unja, hogy kihasználják a testét, és folyamatosan azt magyarázzák neki, hogy utálnia kell önmagát. Meg van róla győződve, hogy ez nem a gödör alja, hanem épp ellenkezőleg: egy pozitív döntés. Sőt, azt is hozzátette, hogy nincs szégyellnivaló abban, ha valakit vonz ez az iparág, és amire ő készül, az biztonságos, ésszerű és konszenzusos.

Hozzá kell azért tenni, hogy Mikaela Spielberg nem fog másokkal dugni a kamerák előtt, csak és kizárólag szólóvideókat készít. Legalább ennek nagy eséllyel csak örülhet vőlegénye: a 47 éves Chuck Pankow dartsversenyző. Mikaela azt is bizonygatja, hogy szülei érdeklődőek az új karrierjét illetően, és azt is reméli, hogy büszkék lesznek rá, amiért az alkoholproblémáit legyőzte, amelyekbe majdnem belehalt 21 éves korában. Abban is bízik, hogy a szülei felismerik, milyen messze jutott attól a mélyponttól, ahol másfél éve volt, és rájönnek, hogy milyen magabiztos nővé vált.

Forrás: New York Post, Index

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu