Mission Impossible 7: a koronavírus miatt állt le az olaszországi forgatás

MOZI HÍREK – Nem csak a videojátékipart, hanem Hollywoodot is megrázta a koronavírus terjedése: a Mission Impossible 7-et három hétig forgatták volna Velencében – írja a Deadline.

Jelenleg 219 esetről tudnak Olaszországban, de persze a fertőzések száma egyre nő, már több város is karanténban van – írja a HVG. Éppen emiatt döntött úgy a Paramount Pictures, hogy nem kezdi meg a film forgatását az országban és a jelenleg a helyszínen lévő stáb tagjait hazaküldi. Azt is hozzátették, hogy „figyelik az eseményeket és együttműködnek az olasz kormánnyal és a helyi egészségügyi szervekkel.”

Ismét az a Christpoher McQuarrie áll a kamerák mögé, aki az előző két részt is rendezte és az 57 éves Tom Cruise alakítja továbbra is Ethan Huntot a filmek. A többes szám onnan van, hogy egyszerre két külön filmet is forgatnak: a Mission Impossible 7 és 8-at.

Az még nem világos, hogy a forgatás leállása befolyással lesz-e a filmek tervezett mozikba kerülésére. Ami biztos, hogy jelenleg már több mint 79.000 fertőzésről tudnak és több mint 2600 ember halt bele világszerte. Kínában, ahol a legkeményebben csapott le a vírus, bezárták a mozikat, ami természetesen rendkívül negatív hatással volt rengeteg nemrég megjelent film bevételeire, hiszen a kínai filmfogyasztás hallatlanul jelentős. Mindeközben a WHO szerint egyelőre még korai járványról beszélni – írja a 444.hu.

Ami a Mission Impossible franchise-t illeti, eddig 3.5 milliárd dollárnyi bevételre tettek szert az első, 1996-os rész óta. A Tom Cruise-on kívül Rebecca Fergusont, Simon Pegget, Vanessa Kirby-t és Henry Czerny-t is szerepeltető Mission Impossible 7 mozikba kerülését egyelőre 2022, augusztus 5-re tervezik.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu