A bárányok hallgatnak-sorozat: megvan, ki alakítja Clarice Sterling FBI ügynököt!

MOZI HÍREK – Mint ahogy arról korábban is írtunk, jön A bárányok hallgatnak folytatásaként készült TV-sorozat, Clarice címmel.

A CBS-sorozat egy évvel A bárányok hallgatnak eseményei után játszódik, és az FBI-ügynök Clarice Starling életét mutatja be, aki „újabb és újabb sorozatgyilkosok és szexuálisan aberrált bűnözőkre vadászik, miközben Washington DC politikai útvesztőiben is érvényesülnie kell.” Bár a Dr. Lecter és Clarice közötti kapcsolat alapján érdekes epizódok készülhetnének, azonban Hannibal ebben a sorozatban nem szerepel.

Megvan viszont, hogy ki alakítja majd a címszereplőt: a Hazug csajok társaságának főszereplője, Rebecca Breeds lesz Clarice Sterling ügynök. Korábban két színésznő is alakította a karaktert: A bárányok hallgatnakban Jodie Foster és a 2001-es előtörténetben, a Hannibalban Julianne Moore. Persze, az igazán ikonikus szerepjátszás Jodie Fosteré maradt, aki az 1991-es film főszerepéért meg is kapta az Oscar-díjat.

Ha már Hannibal és tévésorozat, akkor meg kell még említeni a Mads Mikkelsen főszereplésével készült tévésorozat is, amelyben elvileg szerepelt volna Clarice is, azonban hamarabb elkaszálták (a harmadik évad után) a sorozatot, minthogy az FBI ügynöknő színre lépett volna. Bryan Fuller, a sorozat show runnere árulta el később, hogy a Beyond: Two Souls PS4-exkluzív videojáték női főszereplőjének, Ellen Page-nek szánta a szerepet.

Nos, mit kell tudnunk Rebecca Breeds-ről? Ausztrál, fiatal színésznő leginkább sorozatokban láthattuk eddig. Első szerepét az ausztrál Szörfsuliban kapta, később a We Are Men amerikai sorozatban láthattuk. Azóta eléggé felkapták és több sorozatban is szerepelt, bár a legnagyobb ismertséget a Hazug csajok társaságának köszönheti. Hogy milyen lesz, mint Clarice Sterling ügynök, azt még meglátjuk… Szerintetek jó választás? Írjátok le a kommentárokban!

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu