Itt a Final Fantasy 7 Remake-jének demója! Töltsétek, toljátok!

PlayStation 4-en végre is letölthetővé vált a PlayStation 4-en a legendás Final Fantasy 7 Remake demója változata a PlayStation Store-ról. A Square Enix nem kispályázott, és a 7 gigás demóban a teljes első felvonást elérhetővé tette – a sokak által jól ismert, ikonikus Mako Reactor 1 bombázós küldetéssel egyetemben. A rajongók végre megcsodálhatják a nextgen remake grafikát, továbbá belehallgathatunk az új szinkronba és összehasonlíthatják a régi és az új verzió közti különbséget. A Square Enix felhívta rá azért a figyelmet, hogy bizonyos részek még változhatnak a megjelenésig, továbbá arra is, hogy a fejlődésünk, megszerzett tárgyaink és képességeink nem lesznek majd tovább vihetők a teljes verzióba, de mondjuk erre szerintem mindenki számított. Nincs más hátra, mint előre: PlayStation 4 tulajok, töltsétek, játsszatok!

Érdemes egy kicsit visszatekinteni a nagy klasszikusra is, mielőtt belevágnánk a felújításba. Az eredetileg 1997-ben boltokba került megjelent játékból már 2001 (!) környékén bejelentettek egy Remake-et az akkori PlayStation 2-re, ám végül azt a projektet elkaszálták, mert „azon a technológiai szinten, amilyenen szerették volna megvalósítani, sok mindent ki kellett volna vágni a végső játékból.

Aztán következő generáció korai időszakában ismét felcsillant a remény: a 2005-ös E3-on a PlayStation 3 erejét demonstrálódó egy kisebb technikai demonstrációt dobott össze a Square-Enix – de már ekkor jelezték, hogy teljes verziót nem terveznek belőle. A most kipróbálhatóvá vált verziót eredetileg 2010 környékén kezdték fejleszteni, de az igazán aktív munka 2015-től indult.

A Final Fantasy 7 Remake 2020. április 10-én jelenik majd meg PlayStation 4-re, ezt követi majd egy évvel később a többi, idáig meg nem nevezett platform.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu