Resident Evil Resistance: késik a béta, de nem mindenhol [VIDEO]

A három platformból kettő pórul járt – cserébe bejelentették azt, amire gyanakodtunk már.

„Tudomásunk van arról, hogy a PlayStation 4-es felhasználók, akik a Resident Evil Resistance bétájával játszanának, matchmaking problémákba futottak. Azon dolgozunk, hogy a problémát elhárítsuk. Kérjük, figyeljétek a további híreket, és köszönjük a türelmeteket,” írta tegnap délelőtt tizenegy órakor a Twitteren a Capcom. Délután háromra már rosszabb lett a helyzet: „A technikai problémák miatt a Resident Evil Resistance nyílt bétája csúszik PlayStation 4-en és PC-n (Steamen). Az Xbox One verzió nem érintett, az elérhető. Azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk a problémát, és erről tájékoztatni fogunk benneteket. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért,” olvasható a délutáni posztban. Saját ellenőrzésünk után sem találtunk újabb tweetet tőlük, úgyhogy továbbra is csak az Xbox One-osoknak megy a 4v1 aszimmetrikus multiplayer ízelítője, ami a játék megjelenéséig működni is fog. Októberben, a zárt béta során még nagyon rossz állapotban volt a Resident Evil Resistance. Emlékeztetőképp itt egy videó róla (ami bónuszként egy szarkasztikus használt autós kereskedés reklámjának stílusára épít!).

Aztán van itt egy trailer, amiben Jill Valentine kapta a főszerepet. Ebben csendben eldugtak egy jelenetet, amiben a Resident Evil 3 (Remake) főszereplője segítő kezet nyújt a Resident Evil Resistance-ben, így kb. meg is erősítették, hogy a Capcom mind a két játékában ott lesz a S.T.A.R.S. tagja. És neki legalább nincs olyan furcsa neve, hogy Martin Sandwich. Nem lesz egyedül – van más ismerős arc is; a Mastermindok között ott van Ozwell E. Spencer (az Umbrella Corporation társalapítója) és Alex Wesker (a Resident Evil Revelations 2 rosszfiúja) is.

A Resident Evil 3 Remake és a Resident Evil Resistance is április 3-án érkezik (tehát már kevesebb mint egy hét múlva) PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Steam). Ez lesz a Capcom következő üzleti évének első komolyabb dobása.

Forrás: WCCFTech, PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu