Menu

Quantum Error: a PlayStation 5 az első [VIDEO]

A TeamKill Mediának a PlayStation 5 az első – a PlayStation 4-port csak a PS5-ös kiadás után valósulhat meg.

A Quantum Error mostanában egyre többet mutat meg magából a Twitteren. Korábban, a bejelentéskor már írtunk róla, de azóta jött egy-két új részlet a sci-fi horrorjátékról, ami a PlayStation 5, PlayStation 4 duóra készül.

A lent látható videóban a fizikai ütközés hangjait, továbbá a gránátokat és a robbanó hordókat tesztelik. Az objektumok 99,9%-át fizikailag szimulálni fogják a fejlesztők a komment szerint, ami egészen bátor lépés. Azért még kihangsúlyozták, hogy a felvételek most még PC-ről származnak, de a fejlesztés során később ez meg fog változni, úgyhogy ha már PlayStation 5-ös fejlesztőkészleten dolgoznak, akkor erről tájékoztatni fognak minket.

Aztán van itt egy kép, ami egy olyan pillanatot ábrázól a Quantum Errorból, amikor is egy szeparatista csoport, a Wu Yan megtámad minket.

A fejlesztők megerősítették, hogy teljeskörű sugárkövetés (ray tracing) mellett is az a céljuk, hogy a Quantum Error 4K felbontáson, másodpercenként hatvan képkockával fusson, de a ray tracing minőségét később optimalizálni fogják – ha esetleg a PlayStation 5 nem bírná az iramot, akkor majd lehet, hogy visszafogják az effekteket. Azt is mondják, hogy a ray tracing nincs nagyon messze a teljes dinamikus megvilágítástól, mert az RTX hasonló a való világban a fényekhez. Az engine-en belül (Unreal Engine 4-et használnak) ez egészen könnyű, és a végeredmény nagyon gyönyörű szerintük.

Aztán a címben nem véletlenül mondtuk, hogy a PlayStation 5 az első – a srácok először next-genre fejlesztik a játékot. A PlayStation 4-es verziót a PlayStation 5-ös eredetiből fogják átportolni. Ez érdekes, de kíváncsiak leszünk rá, hogy milyen lesz a kivitelezés. Azt pedig még nem árulhatják el, hogy a PlayStation 5 nyitócímei között lesz-e az ígéretes horrorjáték – a fejlesztés haladásától függ ez.

A Quantum Error – amiben a Föld már nem biztonságos az emberiségnek – csak PlayStation platformokra jelentették be. Nagyon tetszetős – nem véletlenül gondoljuk ígéretesnek.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu