Befellegzett a WWE 2K21-nek?

A 2K (Take-Two) akkorát hasalt a WWE 2K20-szal, hogy a kiadó már most fel is adta a küzdelmet?

A 2K-től évente jön az amerikai pankráció játékadaptációja. A 2018-as WWE 2K19 még nem volt problémas, de a tavalyi WWE 2K20 botrányos volt, ugyanis a japán Yuke’s, a sorozat addigi fejlesztője megunta az egészet, és lelépett, hogy egy másik pankrációs projekttel foglalkozzon. Ekkor a Visual Conceptsre maradt a játék befejezése, de az a stúdió inkább az NBA 2K-játékokkal foglalkozik, és a végeredményen érzékelhető is volt, hogy ez egy összecsapott, bugos valami lett, ami az idei év első napján ismét negatív figyelmet kapott, mert a 2020-as évvel játszhatatlanná vált egy gyors patch megérkezéséig az egész.

És úgy tűnik, hogy a kudarc akkora pofon volt, hogy a Take-Two inkább meghátrál. Erről a sorozat egyik korábbi fejlesztője beszél, név szerint Justin Leeper, aki korábban a Smackdown VS Raw 2010-en és 2011-en is dolgozott, és ő volt a felelős a Road to Wrestlemania módért a sorozat három felvonásában is. Ő azt mondja, hogy a WWE 2K21 nem fog megvalósulni, ugyanis még a mozgások digitalizálása (motion capture) sem kezdődött el, és ha ez nem lenne elég, akkor a koronavírus miatt kockázatos lenne ilyesmivel foglalkozni, így pedig tényleg bajban lehet a WWE idei játékadaptációja.

Persze ez még megváltozhat, ha a WWE esetleg felbontja a Take-Two-val a szerződését, hogy aztán valaki mással dolgozzon a pankráció éves betevőin – ez bekövetkezhet, de a koronavírus miatt, ha esetleg kimarad egy év, talán a WWE kibírja (ők még talán zárt ajtók mögött egymásnak esnek a kamerák előtt, hogy aztán leadják a TV-ben – itt azért nincs akkora stáb, mint mondjuk a Formula-1 esetében).

Leeper viszont azt mondja, hogy egy másik, WWE-brandes játék lép a ringbe az év folyamán. Hogy mi is lesz ez, még nem tudjuk, de ez biztosan nem az lesz, amire számítanánk. (A WWE 2K20 sem volt az, de ez mellékes.)

Forrás: JVL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu