Majdnem két éve nem tweetelt a Mafia Twitter csatornája, most kiírtak két szót!

Csak nem egy nagy bejelentésre lehet számítani, amelyet a Mafia Twitter oldalon szellőztetnek ki?

Végre-valahára úgy néz ki, valóban felelevenedik az események a Mafia videojátékos sorozat kapcsán. Nemrég ugyanis két új üzenetet írtak ki a franchise hivatalos Twitter-oldalán, ahol már 2018 óta nem olvashattunk semmit. Hozzá kell azért tenni, hogy ez a két Tweet önmagában nem árul el túl sokat, mert először csak egyetlen szót írtak ki az Amerikában tegnapra esett anyák napja alkalmából: „család”.

Majd nem sokkal később a „hatalom” szót is kiírták Twitterre – ez már legfeljebb csak az autoriter típusú anyák ünneplésér jellemző.

Ez a két szó persze nem túl árulkodó, de a körülményeket figyelembe véve már annál inkább. Már tavaly szeptemberben hallhattunk arról egy szabadalmi bejegyzés alapján, hogy várható az első két Mafia felújított változatai modern rendszerekre, körülbelül egy hónappal ezelőtt pedig a dél-koreai korhatárbesoroló-bizottság kiértékelte a Mafia II: Definitive Editiont, szóval egyre biztosabbnak tűnik, hogy számíthatunk remasterekre. Bár a szériát birtokló 2K ezt még nem erősítette meg, de a Twitter-fiók hosszú idők utáni ismételt aktiválása könnyen elképzelhető, hogy a közelgő leleplezésre utal.

Bár sokakban felmerült, hogy esetleg rövidesen bejelentik a Mafia negyedik részét, de erre most úgy tűnik, nincs nagy esély. Egyrészt azért, mert a Mafia III eléggé megbukott, másrészt amiatt, mert egy márciusban felbukkant álláshirdetés szerint a franchise-ért felelős Hangar 13 már egy teljesen új IP-n dolgozik.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu