Remothered: Broken Porcelain: mikortól lesz törött a porcelán? [VIDEO]

A Stormind Games játéka megjelenési dátumot kapott – nos, mennyit kell várni, amíg a Modus Games kiadja a Remothered: Broken Porcelaint?

A Remothered: Broken Porcelain alaposan megváltoztat pár dolgot a sorozatban. Magával hoz új játékmenetbeli és történetmeséléssel kapcsolatos elemeket, amivel új életre kelnek a karakterek, és jobban elmerülhetünk a világban. Ezzel a sorozat régi és új rajongóinak is kedvezni szeretnének. Az Ashmann-szálló mögötti rejtélyeket nem lehet olyan könnyen felfedezni. Az erőteljesnek nevezett vadászok megragadtak az időben, és emiatt a túléléshez több kell majd a gyors reakcióknál: stratégiai és leleményes megközelítés szükséges a kalandhoz. Tudni kell, hogy mikor lopakodjunk, mikor fussunk el, és mikor harcoljunk, hiszen így a vadászok helyett mi leszünk kedvező szituációban.

A külső nézetes, valószerűnek nevezett horrorjáték (ami eredeti formájában is díjnyertes volt) visszatér, de kibővített háttértörténettel, hogy a magyarul kb. Kínzott Apák (Tormented Fathers) mögötti eseményeket és karaktereket is megismerhessük. A fejlesztők intenzív lopakodást is ígértek: mindent ki kell használnunk, hogy elterelhessük az ellenfeleink figyelmét. Lesznek puzzle-k is, továbbá egy kísérteties soundtrack, amit Luca Balboni (Remothered: Tormented Fathers, Mine, Watch Them Fall) szerzett. A játék Steam-oldala szerint (ahol még mindig csak annyit írnak, hogy a megjelenés nyáron lesz… de azóta van pontosabb dátum is!) a dallamoknak köszönhetően a sötét tónusból egy rémisztő élmény lesz, ami a végigjátszás után is hatni fog ránk. A karakterek stábja is bővült, mert a rajongói kedvencek mellé újoncok is csatlakoznak (az utóbbiakat a horrorklasszikusok inspirálták). A jelenetek pedig valós idejűek lesznek, azaz nem CGI filmecskéket kapunk – a sorozat történetében először kapunk teljesen animált, valós idejű jeleneteket.

A Remothered: Broken Porcelaint Chris Darrill rendezi – az ő cége, a Darril Arts azzal foglalkozik, hogy a játékokat kibővítse (történetek, animációk révén) olyan multimédiás termékekkel, amiket hetedik, nyolcadik művészetnek neveznek. A játék augusztus 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, és PC-re. Így mindenki megkapja majd a magáét. Nem esett szó next-gen (PlayStation 5, Xbox Series X) portról.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu