Chris Hemsworth Hulk Hogan szerepében Thornál is több izmot pakol magára

MOZI HÍREK – Chris Hemsworth Hulk Hogan életéről szóló filmjét Todd Phillips, a hatalmas sikert aratott Joker rendezője készíti.

Chris Hemsworth arról beszélt, hogy a Hulk Hoganról szóló életrajzi filmjében sokkal nagyobb testtömegű lesz, mint amilyennek Thorként láthattuk (itt nyilván az izomzatra gondolt…), sőt, ezzel a szereppel egyben eddigi élete legnagyobb fizikai átalakulása is megvalósul. Mindez a Total Film nyomtatott magazinnak adott interjújából derült ki, amelyet a Daily Mail használt fel forrásként.

A most harminchat éves színész szerint a nyolcvanas évek hatalmas pankrátorlegendájáról, Hulk Hoganról szóló filmje „rendkívül vicces egy projekt”, ám az előkészületi szakasz már korántsem az, hanem elképesztő fizikai erőnlétet kíván meg. Chris Hemsworth így nyilatkozott erről:

„Sokkal több izmot kell magamra pakolnom, mint amennyit valaha, beleértve Thort is”

Hozzátette azt is, hogy Hulk Hogan fizikai állapota mellett az akcentusát, illetve viselkedését, gesztusait is meg kellett tanulnia.

Bár Chris Hemsworth már rendkívül izgatott, azt azért hozzátette, hogy még igen messze járnak a forgatástól. Még odáig sem jutott el, hogy a forgatókönyvet elolvassa. Azt azonban már türelmetlenül várja, hogy végre ő is a pankráció világában kipróbálja magát, illetve Hulk Hogan híres bajuszát és kese haját ráragasszák. Hogy Hemsworth mennyire képes átalakulni egy szerep érdekében, azt pedig már Bosszúállok: Végjátékban is láthattuk, ahol éppenséggel „elhízott” (persze, különféle protézisek és trükkök segítségével.)

A Chris Hemsworth Hulk Hogan filmnek egyelőre még nincs címe és a Netflix láthatjuk majd, hogy mikor, azt még nem tudni.

Forrás: Daily Mail

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu