Olivia Munn 40 éves szülinapos, bikinis videója csúnya véget ért! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Olivia Munn, az Xmen – Apokalipszis, a 2018-as Predator, a „csajos” Ocean 8 és más filmek sztárja az Instagramon szeretett volna a rajongói számára egy szexi bikinis videós köszöntőt összehozni, azonban nem úgy alakultak a dolgok, ahogy eltervezte!

A szépséges amerikai színésznő, Olivia Munn 40 éves születésnapját ünnepli, azonban kénytelen volt valamilyen „egyedi megoldást” találni, miután az USA-ban a koronavírus pandémia miatt a nagyobb összejöveteleket, így a szülinapi bulikat is megtiltották. Éppen ezért Munn úgy döntött, hogy inkább messze a tömegektől, párjával kempingezni megy és különleges módon: egy szál bikiniben („napfény járja át a szívem újra, csak egy szál bikinit vittem el az útra” – 4F Klub, haha) pózol egy vízeséses, sziklás helyszínen, amely azért valamilyen ismertebb fürdőhely közstrand lehet, mert pár bámészkodót lehet látni a háttérben. Az eredtileg kedvesnek és szexinek szánt videó azonban rosszul alakult, miután Olivia Munn valamibe beleléphetett, vagy a bokáját megütötte (pontosan nem derült ki) és szegény színésznő a fájdalomtól fintorogva, féllábon ugrálva szentségelt. Szerencsére később kiderült, hogy semmi komolyabb baja, úgyhogy szabadon nevethetett mindenki a félresikerült videón. (Maga Munn is, persze.)

 

A színésznő egyébként egy nem sokkal később készült fényképen egy sátorban ül, izzadt (konkrétan ömlik róla a víz) és nagyon szerencsétlen arcot vágva azon szenved (persze komikusan), hogy meg lehet őrülni a hőségtől.

Olivia Munn idén a Kishúgom esküvői című 2020-as, elég rossz kritikákat kapott (41-es Metascore átlag) című filmvígjátékban szerepel, illetve következő filmje, a már elkészült, de mozihálózatokba még nem került filmdráma, a Violet, amelyben egy filmproducer arra jön rá, hogy a fejében lévő „vezető hang” hazudott neki mindenről. (Legalábbis ezt olvashatjuk az IMDB leírásában.) Emellett elkészült már a The Getaway című filmje is, amely egy mystery thriller és ahol – szintén a főszerepet alakítva – egy szociális munkást alakít, aki egy magányos anyának a gyerekével foglalkozik, aki kénytelen közbe lépni, amikor a férj visszatér a börtönből és az egész családot vissza akarja rángatni az bűn útjára.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu