eFootball PES 2021: egy lépés a szemléletváltás felé? [VIDEO]

A Konami focijátéka újítani fog több fronton is.

Szóval lesz új Pro Evolution Soccer idén is, de most olyat lépett a japán kiadó, amiből talán tanulni fog a rivális EA Sports is a FIFA-sorozattal. Az idei eFootball PES ugyanis nem kap teljes, hagyományos megjelenést, hanem egy „szezonfrissítés” formájában módosíthatjuk az eFootball PES 2020-at PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve PC-n (Steam), közölte a Konami. A frissítés egy „kedvezményes [25.] évfordulós áron” lesz kapható, és több bónusz is jár majd mellé.

De a szemléletváltás mellé engine váltás is lesz! Készül a Pro Evolution Soccer next-gen verziója is, és az eddig használt Fox Engine helyett az Unreal Engine-t (abból is feltehetőleg az UE5-öt) fogja használni. De nem idén – a Konami bevallása szerint „a jóval realisztikusabb játékosmodellekkel, animációkkal, erősebb fizikával, fotorealisztikus látvánnyal, és további dolgokkal” támadó next-gen PES tesztelése 2021 közepén kezdődik, a bolti megjelenés pedig később lesz, talán 2021 őszén.

A Konami üzenetében azt írja, hogy a next-gen eljövetele előtt ez a legjobb pillanat megmutatni a Pro Evolution Soccer következő generációját, ami egy frissített engine-nel (akkor ez tényleg Unreal Engine 5 lesz) jön, jelentős újításokat és fejlődést eredményezve a játék minden területén. A japán cég tudja, hogy mindenki izgatott a myClub és a Master League tartalmak iránt, de ezek is nagy frissítésen fognak átesni.

Viszont a next-gen verzióra való koncentrálás miatt máshol vissza kell fogniuk magukat a fejlesztésben. Ezért fogták vissza az eFootball PES 2021-es megjelenést a digitális frissítéses elképzelésre, és szerintük ez is kellően leköti a rajongókat a next-gen verzió eljöveteléig. A poszt megemlíti, hogy idén 25 éve, hogy az első Pro Evolution Soccer megjelent. Rohan az idő.

Szóval a Konami meglépi azt, aminek már jó ideje értelme lenne: a teljes bolti verzió helyett olcsó frissítés. Csak kár, hogy ezzel a Fox Engine-nek kb. annyi.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu