Johnny Depp mellett vallott egy női tanú: szerinte Amber Heard hazudott

MOZI HÍREK – Kate James szerint ráadásul Johnny Depp volt felesége egy olyan megerőszakolási történetet színezett ki, amely vele valóban megtörtént 26 éve, de az égvilágon semmi köze sem volt Depphez.

Elképesztően durván alakult Johnny Depp és Amber Heard igazi álompárként induló kapcsolata, a sajtónak kiteregetett állítólagos (szexuális) bántalmazással, pereskedésekkel, vádaskodásokkal és ellenvádaskodásokkal. Amber Heard azt állította, hogy Johnny Depp szexuálisan és „másféleképpen” is bántalmazta és megpróbálta képi bizonyítékokkal alátámasztani vádjait. A színész persze tagadott, perelt – többek között a The Sun nevű pletykalapot, amely „feleségverőnek” nevezte őt. Most viszont egy újabb fordulat az ügyben, hogy egy női tanú Johnny Depp mellett vallott, és azt állítja, Amber Heard hazudott.

A The Hollywood Reporter írt arról, hogy ezúttal egy Kate James nevű tanút hallgattak ki a tárgyaláson. Kate James konkrétan Amber Heard személyi asszisztense volt 2012 és 2015 között, és vallomása szerint elmesélt Heardnek egy vele megtörtént, igaz történetet, amikor őt még 26 évvel ezelőtt Brazíliában egy macsétával fenyegetve megerőszakolták. A nő ledöbbent, hogy ezt a „sztorit” – amit gyanútlanul mesélt el Amber Heardnek – Amber Heard a vádjai között is felsorolta, „aktualizálta” (úgy adva elő, mintha Depp lenne a tettes, hogy semmi köze sem volt hozzá), sőt, még jól ki is színezte, hogy minél jobban besározza Johnny Deppet.

Ráadásul Kate James nem az egyetlen, aki hazugsággal vádolja Amber Heardet. A The Hollywood Reporter arról írt, hogy Johnny Depp egykori ingatlanmenedzsere, Kevin Murphy is azt állítja: Amber Heard hamis vallomásra kényszerítette őt zsarolással még abban az ügyben, amikor amely azzal kapcsolatban indult, hogy a színésznő két terriert próbált illegálisan Ausztráliába juttatni 2015 környékén. Murphy azt állítja, hogy Amber Heard megpróbálta rávenni: vállalja magára a bűncselekményt, mint hibás papírmunkát, különben Amber Heard eléri, hogy kirúgják. Ebben az ügyben Amber Heard végül nem próbálkozott, hanem bűnösnek vallotta magát, viszont amiatt megúszta az egészet, mert „megbánást tanúsított”.

A The Sun jogi képviselője ezt a mostani perben fel akarta használni Murphy ellen, azonban a tanú nem tágított amellől, kitarott amellett, hogy az 5 évvel ezelőtti tárgyaláson éppen Amber Heard nyomására tett hamis tanúvallomást. Murphy még azt is hozzátette állításaihoz, hogy a színésznőnek Johnny Deppnél jóval nagyobb hatalma volt és éppen emiatt nem mert a színészhez fordulni segítségért, mert akkor biztos lehetett volna benne, hogy bukja az állását, továbbá Heard tönkreteszi őt.

Kate James egyébként még annyit elmondott, hogy Kevin Murphy mellett ő maga is határozottan ellenezte a kutyák Ausztráliába csempészését, de Amber Heard hallani sem akart arról, hogy otthon maradjanak. James szerint Heard nagyon agresszív és követelőző munkaadó volt, és rendszeresen kapott tőle durva, inkoherens, gyalázkodó szöveges üzeneteket. A The Sun védőügyvédje viszont nem hagyta annyiban és azzal vádolja tanútat, hogy szövetkeztek Johnny Depp-pel, és az ő nyomására hazudnak.

Ezek a vallomások persze most tényleg jól jönnek Deppnek, különösen azután, hogy nemrégiben rendkívül kényelmetlen helyzetbe került, amikor kiderült, hogy Paul Bettanyval azon viccelődtek, hogy vízbe kellene fojtani Amber Heardot, hogy megbizonyosodjanak arról, boszorkány-e vagy sem.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu