Call of Duty: Black Ops CIA: az idei Call of Duty neve?

Nincs év Call of Duty nélkül úgy, ahogy nincs karácsony sem Kevin nélkül…

A Call of Duty is szivárog, de itt már nem nagyon van okunk meglepődni, ugyanis egyrészt július közepén járunk, amikor már általában közismert, hogy az év végi lövöldözés pontosan milyen névvel és időbeli beállítással rendelkezik (csakhogy az idei év felettébb… szokatlan), másrészt pedig már a pletykák révén hallottunk egyet s mást erről.

Íme a The Red Door. A Microsoft Store leírása szerint több mint egy igazság létezik, és ha a válaszok után kutatnánk, akkor fel kell készülnünk arra, hogy mindent megkérdőjelezzünk, és el kell fogadnunk, hogy semmi sem lesz már olyan, mint régen. A Vörös Ajtó ránk vár, át merünk-e lépni rajta?

Mi köze van ennek a Call of Duty-hoz? Nos, ez a 81,65 GB-s (nos, az tényleg nagy, és ez még a jövőben rosszabb lehet, erről ma szó volt a hírekben) projekt nem más, mint a pénztermelő IP alfája! Ez korábban már a PlayStation Networkön is felbukkant (igaz, ott korábban COD2020 kódnévvel…), így ez nem lehet véletlen. Persze, csak kóddal lehet hozzáférni, hogy ne legyen illetéktelen szivárgás a játékból.

Azt is szépen benézték.

A megbízható Call of Duty-s bennfentes, TheGamingRevolution osztotta meg a lenti képeket a Twitteren, és bizony az első képen az Xbox One dashboard mindent elmond: Call of Duty: Black Ops CIA. Az egészet meg a The Red Door logóval, ikonnal és névvel álcázzák. A harmadik képen látható főcímképernyőn pedig a CIA (magyarul az Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynöksége) logója is látható, ám ennél tovább nem jutott senki sem, mert kell a kód a játékhoz.

A Call of Duty: Black Ops CIA még cross-gen játék lesz (amit vagy a július 23-ai Xbox Games Showcase-en, vagy az augusztusra pletykált State of Playen fognak bejelenteni), így PlayStation 5-re, Xbox Series X-re (Xbox Series S-re?), PC-re (Battle.net), PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Forrás: PSU, PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu