Succubus: itt a demó, és… borzalmas [VIDEO]

Hogy milyen értelemben véve borzalmas, az az olvasótól függ.

A Succubus az Agony spinoffja. A Madmind Studio dolgozik ezen is, ám az „agóniával” ellentétben itt nem főleg a lopakodáson lesz a hangsúly, hanem a támadásokon. Az akcióra építő játéknak a sok más címben már látott fegyverkereke is ott lesz, igaz, máshol pedig nincs ki mind a négy kereke, de erre visszatérünk. Dühméter is van, nem beszélve a Dark Messiah of Might & Magicben látott rúgáshoz, csak ez nem olyan hatásos Vydijától, akit remélhetőleg nem az nVidia inspirált a nevében. Ő a szexuális vágy démoni apácájaként jellemezték hivatalosan, és bosszút akar állni minden, az útjában álló démonon – tipikus bosszútörténet.

Tüskékbe rúghatjuk az ellenfeleinket, meg mászhatunk is, QTE-s stílusban. Ha meg nincs mibe kapaszkodni, az egérrel kell körülnézni. Elrontani nem lehet, fall damage nincs, így ha leesünk, nem lesz bántódásunk. A harcnak pedig jelenleg nincs sok ereje – nem tűnik erőteljesnek, és a rúgásaink távolságát nem nagyon lehet megsaccolni, de lassított felvételű támadást is csinálhatunk az előrerohanás+rúgás kombóval. De nem ezekkel van probléma – ezek technikai dolgok.

A Succubust nem tudjuk máshogy jellemezni, csak egy angol szóval: edgelord. Direkt próbál megbotránkoztató lenni. Kitéphetünk egy babát egy nőből, és elfogyaszthatjuk a vérét HP-ért. Leüthetjük egy krapek állát, majd a tökét is letéphetjük, hogy aztán eltaposhassuk. Ha odafigyelünk, egy nagyfejű, démoni babát is láthatunk, ahogy… és itt nem tudunk cenzúrázni, ürüléket fogyaszt. Csak már átesik talán a ló túloldalára is, és a horrorisztikusnak szánt élmény átfajul röhögőgörccsé.

A Succubusnak jelenleg nincs még megjelenési dátuma. PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül. A Steamen megtalálhatjuk a demót, de… azért tényleg különbség van a „sötét” és a „direkt gusztustalan” között. A májusban látott Scorn jó úton jár. Nos, itt egy cenzúrázatlan trailer a demóból – előre javasoljuk a sarokba a 18+-as karikát, mert már a legelején mellbedobással kezd…

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu