Ismét felbukkant a Diablo Immortal, ezúttal új előzetessel [VIDEO]

Diablo Immortal – már előregisztrálható a játék, a kínai játékosok hamarosan kipróbálhatják, milyen érzés is mobilon Diablo-zni!

 

A kínai játékosoknak is van mobiljuk – mi az, hogy! Olyan őrjítően sokat használják, hogy a nagyképernyős szériákat, mint a Devil May Cry át kellett ültetni a kis kijelzőre, s így járt most a Diablo-széria is, csak hogy az ázsiai közönség kedvében járjon. Itt a Diablo Immortal, egy játék, ami biztosan nem lesz túl népszerű a nyugaton, amiért a Diablo IV „lábára lépett”, de legalább az ázsiai célközönség hamarosan kézbe veheti, s ott sikert arathat.

 

Ezt alátámasztja Daniel Ahmad ázsiai szórakoztatóipari elemző véleménye is, akit egyébként online mint ZhugeEX ismer a nagyközönség. Mivel ő az egyik legmegbízhatóbb informátor manapság, így hiszünk neki, amikor azt mondja Twitterjén, hogy bemutatták a játék előzetesét a ChinaJoy eventen.

Most be is ágyazzuk szépen ide a játék előzetesét:

 

 

Emellett úgy tűnik, hogy egy előregisztrációs időszak nyílt Kínában, s kilátásban van iOS és Android megjelenés is. Annyira nem meglepőek ezek a hírek: még februárban kijelentette az Activision Blizzard, hogy az év közepén érkezik a játék béta formában majd a világ néhány országában, de akkor még nem volt világos, hogy pontosan mely országokra is gondoltak.

 

Jelenleg egy maradt, amit tehetünk: várjuk, hogy nyugatra is elérjen a játék, lessük a jeleket. Állítólag már játszható a cucc, de jelenleg sem megjelenési dátuma nincs, sem megjelenési ablak, amelyet megosztottak volna velünk. Be kell érnünk azzal, hogy az akcióban mozgó nekromancerre csorgatjuk a nyálunkat az előzetes első harmadánál…

 

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu