Menu

Ismét felbukkant a Diablo Immortal, ezúttal új előzetessel [VIDEO]

Diablo Immortal – már előregisztrálható a játék, a kínai játékosok hamarosan kipróbálhatják, milyen érzés is mobilon Diablo-zni!

 

A kínai játékosoknak is van mobiljuk – mi az, hogy! Olyan őrjítően sokat használják, hogy a nagyképernyős szériákat, mint a Devil May Cry át kellett ültetni a kis kijelzőre, s így járt most a Diablo-széria is, csak hogy az ázsiai közönség kedvében járjon. Itt a Diablo Immortal, egy játék, ami biztosan nem lesz túl népszerű a nyugaton, amiért a Diablo IV „lábára lépett”, de legalább az ázsiai célközönség hamarosan kézbe veheti, s ott sikert arathat.

 

Ezt alátámasztja Daniel Ahmad ázsiai szórakoztatóipari elemző véleménye is, akit egyébként online mint ZhugeEX ismer a nagyközönség. Mivel ő az egyik legmegbízhatóbb informátor manapság, így hiszünk neki, amikor azt mondja Twitterjén, hogy bemutatták a játék előzetesét a ChinaJoy eventen.

Most be is ágyazzuk szépen ide a játék előzetesét:

 

 

Emellett úgy tűnik, hogy egy előregisztrációs időszak nyílt Kínában, s kilátásban van iOS és Android megjelenés is. Annyira nem meglepőek ezek a hírek: még februárban kijelentette az Activision Blizzard, hogy az év közepén érkezik a játék béta formában majd a világ néhány országában, de akkor még nem volt világos, hogy pontosan mely országokra is gondoltak.

 

Jelenleg egy maradt, amit tehetünk: várjuk, hogy nyugatra is elérjen a játék, lessük a jeleket. Állítólag már játszható a cucc, de jelenleg sem megjelenési dátuma nincs, sem megjelenési ablak, amelyet megosztottak volna velünk. Be kell érnünk azzal, hogy az akcióban mozgó nekromancerre csorgatjuk a nyálunkat az előzetes első harmadánál…

 

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu