Az HBO The Last of Us sorozatának lélegzetelállító új jelenetéről [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Naughty Dog korszakalkotó The Last of Us játékának HBO-os televíziós változata tisztelettel, de bővít majd a történeten, olyan új jelenettel kiegészítve azt, amelytől a készítők szerint eláll majd a szavunk.

 

Craig Mazin, aki az HBO ’The Last of Us’ adaptációjának író-producere megerősítette egy közelmúltbeli interjúban, hogy a TV-sorozatba bekerült egy olyan nagy hatású jelenet is, amelyik a játékban sohasem volt látható.

„Szájtátva fogod nézni.” – mondta a Csernobil alkotója a brit BBC Must Watch műsorában, melyet a Comic Book idézett. „Persze, hogy megcsinálom! Meg kell csinálnom! Senki sem akadályozhat meg benne. Ahhoz le kellene lőniük!” – tette hozzá a forgatókönyvíró, anélkül, hogy több információt elárult volna erről a bizonyos rejtélyes jelenetről vagy az abban szereplőkről.

 

 

Elképzelhető, hogy az HBO Naughty Dog-alkotásból merített játékadaptációja olyan jeleneteket is tartalmazni fog, amelyek a játékba nem kerültek bele. Craig Mazin ugyanebben az interjúban árulta el ugyanis azt is, hogy Neil Druckmann-el közösen dolgoztak a történet lyukainak befoltozásán, illetve a sztori kibővítésén.

„A változtatások, melyeket eszközöltünk a történet során a cselekmény kibővítését célozzák, illetve betöltik a jelenetek közötti űrt. Itt nem dolgok elhagyásáról beszélünk, hanem azok fejlesztéséről, javításáról.” – mondta a Superhero Movie rendezője. (Ami egyébként egy kellemesen elmebeteg, de legalább cseppet sem polkorrekt kis gagyiság volt.)

Tovább folynak az előkészületi munkálatok a történet feldolgozásán.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu