Menu

Az HBO The Last of Us sorozatának lélegzetelállító új jelenetéről [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Naughty Dog korszakalkotó The Last of Us játékának HBO-os televíziós változata tisztelettel, de bővít majd a történeten, olyan új jelenettel kiegészítve azt, amelytől a készítők szerint eláll majd a szavunk.

 

Craig Mazin, aki az HBO ’The Last of Us’ adaptációjának író-producere megerősítette egy közelmúltbeli interjúban, hogy a TV-sorozatba bekerült egy olyan nagy hatású jelenet is, amelyik a játékban sohasem volt látható.

“Szájtátva fogod nézni.” – mondta a Csernobil alkotója a brit BBC Must Watch műsorában, melyet a Comic Book idézett. “Persze, hogy megcsinálom! Meg kell csinálnom! Senki sem akadályozhat meg benne. Ahhoz le kellene lőniük!” – tette hozzá a forgatókönyvíró, anélkül, hogy több információt elárult volna erről a bizonyos rejtélyes jelenetről vagy az abban szereplőkről.

 

 

Elképzelhető, hogy az HBO Naughty Dog-alkotásból merített játékadaptációja olyan jeleneteket is tartalmazni fog, amelyek a játékba nem kerültek bele. Craig Mazin ugyanebben az interjúban árulta el ugyanis azt is, hogy Neil Druckmann-el közösen dolgoztak a történet lyukainak befoltozásán, illetve a sztori kibővítésén.

“A változtatások, melyeket eszközöltünk a történet során a cselekmény kibővítését célozzák, illetve betöltik a jelenetek közötti űrt. Itt nem dolgok elhagyásáról beszélünk, hanem azok fejlesztéséről, javításáról.” – mondta a Superhero Movie rendezője. (Ami egyébként egy kellemesen elmebeteg, de legalább cseppet sem polkorrekt kis gagyiság volt.)

Tovább folynak az előkészületi munkálatok a történet feldolgozásán.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu