Denuvo – A PC-s Tony Hawk és Marvel’s Avengers is használja

A Death Stranding után tovább menetel a Denuvo, a PC-s játékosok nagy örömére. A rendkívül népszerű védelmet egyelőre nem törték fel.

 

Mikor felindul a szóbeszéd, hogy ismét játék közelít PC-re Denuvo-védelemmel, a PC-s játékosok titkán fogadják jól a hírt. A törésbiztos védelmi rendszer rengeteg teljesítmény-problémához vezethet a játékokban, így hát nem csoda, hogy nem nagyon szereti a közösség. Most már tudjuk, hogy sajnos a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 és a Marvel’s Avengers is Denuvo-val érkezik majd, a másolást megakadályozandó.

Az Activision biztosra ment, meg sem várta a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 megjelenését, máris megnyitotta a játék Denuvo-oldalát. Ez azért lehet, mert a játék már úgyis a sajtó s mások kezében van, s már javában küzdenek a törési kísérletek ellen. Ennek ellenére ne feledjük, hogy Tony Hawk visszatérésére még szeptember 4-ig várnunk kell. A játék az Epic Games Store-ba jön, na és persze PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Másrészt ott a Square Enix, akik szintén frissítették a Marvel’s Avengers Steam-oldalát, hogy lássuk mely védelem dolgozik majd a játék alatt, melynek máris meg lett a visszahangja. Persze a japán cég néhány hónappal a megjelenés után visszavonja néha a védelmet, ahogyan történt az a Dragon Quest Builders 2-vel júniusban. A Crystal Dynamics játéka ugyanúgy szeptember 4.-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadia-ra. Jön még később a jövőben PS5-re és Xbox Series X-re is, a frissítés a next-gen változatra PS4 és-ről és Xbox One-ról ingyenes lesz.

Habár a Denuvo használata mindig botrányt kavar, azért ha belegondolunk, érthető az, hogy a cégek mindent megtesznek játékaik feltörése ellen. Nem kevés játék nyúlt az eszközhöz a közelmúltban sem, így például a Death Stranding, a F1 2020 vagy a Resident Evil 3 Remake is használta és nem is lett feltörve még. A rendszer egyre jobban és jobban működik, a fejlesztők pedig tudják ezt.

Denuvo ide vagy oda, mindkét játék szeptember nagy megjelenése lesz. Persze a Marvel’s Avengers-ről egyébként is folyton van mit beszélni, először jöttek azzal, hogy Spider-Man PlayStation-exkluzív lesz, majd kiderült, hogy még több exkluzív tartalom érkezik majd mobilokra.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu