Menu

Denuvo – A PC-s Tony Hawk és Marvel’s Avengers is használja

A Death Stranding után tovább menetel a Denuvo, a PC-s játékosok nagy örömére. A rendkívül népszerű védelmet egyelőre nem törték fel.

 

Mikor felindul a szóbeszéd, hogy ismét játék közelít PC-re Denuvo-védelemmel, a PC-s játékosok titkán fogadják jól a hírt. A törésbiztos védelmi rendszer rengeteg teljesítmény-problémához vezethet a játékokban, így hát nem csoda, hogy nem nagyon szereti a közösség. Most már tudjuk, hogy sajnos a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 és a Marvel’s Avengers is Denuvo-val érkezik majd, a másolást megakadályozandó.

Az Activision biztosra ment, meg sem várta a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 megjelenését, máris megnyitotta a játék Denuvo-oldalát. Ez azért lehet, mert a játék már úgyis a sajtó s mások kezében van, s már javában küzdenek a törési kísérletek ellen. Ennek ellenére ne feledjük, hogy Tony Hawk visszatérésére még szeptember 4-ig várnunk kell. A játék az Epic Games Store-ba jön, na és persze PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Másrészt ott a Square Enix, akik szintén frissítették a Marvel’s Avengers Steam-oldalát, hogy lássuk mely védelem dolgozik majd a játék alatt, melynek máris meg lett a visszahangja. Persze a japán cég néhány hónappal a megjelenés után visszavonja néha a védelmet, ahogyan történt az a Dragon Quest Builders 2-vel júniusban. A Crystal Dynamics játéka ugyanúgy szeptember 4.-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadia-ra. Jön még később a jövőben PS5-re és Xbox Series X-re is, a frissítés a next-gen változatra PS4 és-ről és Xbox One-ról ingyenes lesz.

Habár a Denuvo használata mindig botrányt kavar, azért ha belegondolunk, érthető az, hogy a cégek mindent megtesznek játékaik feltörése ellen. Nem kevés játék nyúlt az eszközhöz a közelmúltban sem, így például a Death Stranding, a F1 2020 vagy a Resident Evil 3 Remake is használta és nem is lett feltörve még. A rendszer egyre jobban és jobban működik, a fejlesztők pedig tudják ezt.

Denuvo ide vagy oda, mindkét játék szeptember nagy megjelenése lesz. Persze a Marvel’s Avengers-ről egyébként is folyton van mit beszélni, először jöttek azzal, hogy Spider-Man PlayStation-exkluzív lesz, majd kiderült, hogy még több exkluzív tartalom érkezik majd mobilokra.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu