Ördöge van, aki arra tippelt, hogy az Ördögűző sem ússza meg reboot nélkül

MOZI HÍREK – A Morgan Creek Entertainment dolgozik az Ördögűző rebootján, amely ismét vissza szeretné hozni a legendás horrorfilmet a filmvászonra.

Sokat nem is kell várnunk az Ördögűzők rebootra, hiszen várhatóan 2021-ben kerül majd a filmvászonra, a tizenhat évvel a 2005-ös, legutóbbi rész után. Annak ellenére, hogy a 2021-es év annyira már nincs is messze, még is elég kevés információ van még a filmmel a tarsolyunkban, konkrétan szinte semmi: sem a rendező, a szereplők, vagy az esetleges történetbeli változások sem ismertek.

Az ördögűző (The Exorcist) 1973-ban mutatták be és a filmet William Friedkin rendezte. A forgatókönyvet saját azonos című regényéből William Peter Blatty írta. A 15 milliós dolláros költségvetésű horrorsztori összesen több mint 402 millió dollárt hozott a stúdiónak, és az év legsikeresebb filmjének számított.

A filmet tíz Oscar-díjra jelölték, a legjobb film kategóriájában is a jelöltek között szerepelt. Hat Golden Globe-díjra, és egy BAFTA-díjra is jelölték.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu