Hitman 3: felfedték a minimum és ajánlott gépigényt

Most már azt is tudjuk, hogy a 47-es következő kalandja, a Hitman 3 időleges exkluzivitást kap Epic Games Store-ra.

 

Az IO Interactive nyilvánosságra hozta a Hitman 3 hivatalos gépigényét. A játék a 47-es ügynök következő kalandja lesz, s lezárja majd azt a trilógiát, amely még 2016-ban indult útjára a sorozat újraindításával. A PC-verzióról már azt is tudjuk, hogy Epic Games Store-exkluzív lesz.

A legfontosabb kiemelendő részlet talán az, hogy a játék kifejezetten a Windows 10 DirectX 12 API-jával lesz kompatibilis. Maga a gépigény szinte teljesen megegyezik a második rész gépigényével, eltekintve 1-2 különbségtől, például az említett DX API használatától, vagy a 20 GB különbségtől, ez a rész ugyanis ennyivel több helyet foglal majd a merevlemezünkön, mint elődje, pontosan 80 GB-ot. Szóval nagyjából kijelenthető, hogy ha a Hitman 2 futott neked, akkor ez is fog.

 

Minimum gépigény:

 

Windows OS: Windows 10

CPU: Intel Core i5-2500K vagy AMD Phenom II X4 940

Memória: 8GB

Tárhely: 80GB

DirectX: 12

GPU: Nvidia Geforce GTX 660 vagy Radeon HD 7870

 

Ajánlott gépigény:

 

Windows OS: Windows 10

CPU: Intel Core i7 4790 @ 4GHz

Memória: 16GB

Tárhely: 80GB

DirectX: 12

GPU: Nvidia Geforce GTX 1070 vagy AMD RX Vega 56 8GB

 

Habár pontos megjelenési dátumunk még nincsen, a játék jön PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Google Stadia-ra. A PC változat pedig 12 hónapig exkluzív lesz az Epic Games Store platformon.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu