PlayStation Plus: a szeptemberi játékok

A Sony össze-vissza jelenti be, hogy a PlayStation 4-es online multiplayerhez többnyire kötelező PlayStation Plus milyen ingyenes játékokat kínál az előfizetőknek.

Most őszintén – az utóbbi néhány hónapban megszoktuk, hogy a hónap utolsó szerdája helyett az utolsó hétfőn jelenti be, hogy ezt és azt a játékot teszik ingyenesen elérhetővé a PlayStation Plusért fizető játékosoknak. Erre most a cég úgy gondolta, hogy a csudába ezzel az egésszel, és visszaáll a szerdai menetrendre. Most ezt mégis ki láthatta előre? Mi biztosan nem. Döntsék már el, mert ez több kiszámíthatatlanság, mint amit a tőzsde tud kínálni, nem vicc.

Szóval augusztusban a Fall Guys: Ultimate Knockout, továbbá a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered (igen, csak a sztori mód!) ingyenes. Ha ezek kimaradtak volna, augusztus 31-éig még le lehet őket tölteni. De a szeptemberi kínálat kb. ehhez hasonló színvonalat kínál. Az első játék a sokak által csak PUBG-ként rövidített PlayerUnknown’s Battlegrounds. Egy battle royale játék után ismét egy battle royale műfajú címet kínálnak ingyenesen a Plusosoknak, amire nem nagyon lehet a „változatos” jelzőt aggatni. Ezt a játékot biztosan nem kell bemutatni, mert jó ideig a Fortnite nagy vetélytársa volt, de azóta az Epic Games hatalmas lendülettel ráállt a játékára, igaz, mind a két battle royale az Unreal Engine 4-et használja (de a Fortnite jövőre átáll az Unreal Engine 5-re). A második játék a Capcomtól származik, és ez kicsit régebbi cím. A Street Fighter V-ről beszélünk, ami szerintünk egyfajta naplemente akar lenni a verekedős játéknak, mert azért a bunyós műfajban négy és fél év eléggé nagy időnek nevezhető. (A játéknak lesz Észak-Amerikában bajnoksága is, de erről nekünk nem sok értelme van beszélni, lévén európaiak vagyunk…)

A két játék szeptember elsején váltja az augusztusi párost. Ennél is láttunk már jobb kínálatot. Most már nem biztos, hogy lesznek komolyabb párosítások.

Forrás: PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu