Kiderült, mikor forgatják a Cassian Andor-sorozatot?

MOZI HÍREK – A Movieweb saját forrására hivatkozva azt írja, hogy a Zsivány Egyes előzménysorozatát: a Cassian Andor-sorozatot már novemberben elkezdhetik forgatni az Egyesült Királyságban.

A sorozatnak, melynek Diego Luna a főszereplője, március óta áll a produkciója a COVID-19 miatt. Azóta a stúdió vezetői azon agyalnak, hogy valahogy tető alá hozzák a forgatást. Most viszont úgy tűnik, hogy a Lucasfilm és a Disney számára egyaránt elkezdődött a preprodukciós fázis.

A Movieweb egy névtelen forrásra hivatkozva ír arról, hogy az illető egyik barátját maszkmesternek vették fel a Pinewood Studios egy titkos projektjére. A munka novembertől kezdődik és jövő év júliusig tart, amely összesen nyolc hónapot jelent. A Star Wars sorozatáról már tudjuk, hogy a Pinewood Studios-ban veszik fel és az is ismert, hogy pont nyolc hónapig tart a forgatás. Persze, mindez csak spekuláció, de a különféle információk arra engednek következtetni, hogy valóban a Zsivány Egyes előtörténetének sorozatáról lehet szó. Állítólag egy kisebb csapat dolgozik majd rajta, mint a The Mandalorianon, viszont ugyanazt a technológiát használják majd fel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cassian filming in November? A recent hiring could back up my exclusive scoop from May

Bespin Bulletin (@bespinbulletin) által megosztott bejegyzés,

Diego Luna egyébként nem túl türelmetlen, vagy ideges, amiért a forgatás jelenleg áll. Így nyilatkozott erről a kérdésről:

„A forgatások a világ minden tájékán újra indulnak és szép lassan mi is újrakezdjük, de nem kell elsietni. Számomra ez a pandémia azt jelképezi, hogy vannak prioritások és óvatosnak kell lennünk azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan térünk vissza.”

Persze, a kényszerű pihenő alatt legalább a történetek polírozására és egyéb apró részletek kidolgozására is sor kerülhetett. Mindenesetre az biztos, hogy a The Mandalorian hatalmas sikere révén most felfokozott várakozás előzi meg ezt a sorozatot és az Obi-Wan szériát is.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu