Watch Dogs Legion: Isten hozott Londonban! [VIDEO]

A Ubisoft a harmadik Watch Dogs megjelenésére készül, ami most hívogató előzetest kapott. A Watch Dogs Legion októberben jön.

 

Az új Nvidia videókártyák bemutatkoztak a nyilvánosság előtt, a játékokkal foglalkozó vállalatok pedig megragadták a lehetőséget, hogy megmutassák saját játékaik hogyan festenek az új technológiákkal. A bemutatott játékok között volt például a Fortnite, s a Watch Dogs Legion, mely most új trailerben csillogtatja meg technikai oldalát.

 

 

A Ubisoft új videót tett közzé a régóta várt sandbox játékából, elkalauzolva minket egy disztópikus Londonba, ahol is a Watch Dogs-sorozat következő része játszódni fog. A francia stúdió láthatóan büszke arra ahogyan játékuk fest, köszönhetően a Ray tracing és DLSS technológiai megoldásainak. Csodáld meg a város híres környékeit soha korábban nem látott szépség mellett!

A Watch Dogs Legion lehetővé teszi, hogy több karaktert alakítsunk a történet során, akik mind egyedi harci stílussal bírnak majd. Nem csak egy főhős lesz tehát ezúttal, így a képességek és a játék alakulása is egyedi lesz, s ezek aszerint változnak majd, hogy éppen mire lesz szükségünk. Azért arra ügyelni kell majd, hogy ha egy karakter meghal, akkor viszont elveszítjük őt örökre.

Hamarosan valószínűleg sokkal többet is megtudunk majd a játékról, hiszen ez volt az egyik cím, amely felbukkant a következő Ubisoft Forward esemény reklámvideóján, ez az a műsor, melyen a francia vállalat bemutatja a közönségnek, hogy mire számíthatnak a közelgő megjelenések kapcsán.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu