SiN: Reloaded – bejelentették a felújított változatot PC-re [VIDEO]

Íme a részletek a SiN: Reloaded című játékról, ami a klasszikus FPS-t teszi a mai szem számára is kellemesebbé. 2021-ben várható a játék.

 

A játék két kiadója, a 3D Realms és a Nightdive Studios, illetve a fejlesztő Nightdive Studios, Slipgate Ironworks és Ritual Entertainment bejelentették a SiN: Reloaded című, kooperációban készülő remastert, ami az eredeti 1998-as FPS lövöldét hozza el PC-re Steam-en keresztül, valamikor majd 2021-ben.

 

Következzék a játék előzetese, s Steam-en át elérhető sajtóanyaga:

 

 

A Nightdive Studios és a 3D Realms egyesítették erejüket, hogy együtt elhozzák a SiN: Reloaded-et, a klasszikus lövöldözős játék felújítását, melynek eredetijét 1998-ban a Ritual Entertainment tette le az asztalra. A SiNegy úttörő sztorivezérelt belsőnézetes lövöldözős játék volt, tele emlékezetes karakterekkel, rettenetes ellenfelekkel és egy pusztító fegyverarzenállal, mely a végsőkig tolta a Quake II játékmotorjának határait. Most, 2020-ban pedig a SiN újratöltött!

Mikor a SinTEK elnöke elkezdi az utcákra tolni DNS-mutáló drogját, talán ideje újra gondolni a moralitás kérdéskörét. Mikor ugyanez az őrült vegyészzseni megkísérli átvenni a világ felett az uralmat szentségtelen, mutáns seregével, ideje újraírni az aranyszabályt.

Te John R. Blade ezredest alakítod, Freeport legnagyobb magán biztonsági szervezetének fejét. Elexis Sinclaire most szentnek hitt háborút hirdet a biztonsági hálózatok ellen… s ezzel ellened is. Te vallást faragtál abból, hogy a bűn és bűnözés ellen küzdesz. Most eljött az ideje, hogy Elexis fizessen bűneiért!

 

A játék kulcselemei:

 

  • A SiN és a Wages of SiN kiegészítő egy helyen, teljesen felújítva a nulláról a KEX motorjával!
  • Remasterelt magas minőségű modellek, nagy felbontású textúrákkal, egyenesen a Slipgate Ironworks kezei közül.
  • Wide és ultra-wide felbontások támogatása.
  • Visszaállított / cenzúrázatlan eredeti játékelemek.
  • Natív kontroller-támogatás.
  • Deathmatch és Capture the Flag multiplayer játékmódok.
  • A játék magába foglalja a SiN: Gold 2020 frissítés fejlesztéseit és bugjavításait is.

 

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu