Menu

Ghostrunner: új demó és megjelenési dátum [VIDEO]

A belső nézetes kardforgatás két hét múlva már új demóval vár, és nem sokkal utána már a „bolti” verzió is felbukkan.

A One More Level, a 3D Realms és a Slipgate Ironworks (továbbra is furcsa három fejlesztőt leírni), továbbá az All In! Games és a 505 Games (hát még két kiadót melléjük…) bejelentette, hogy mikortól lesz kapható a Ghostrunner, és milyen előrendelői bónuszokra lehet számítani. Platformtól függően exkluzív katanát kapunk, amit a játék megjelenése után nem leht majd megszerezni. A PlayStation Plus-előfizetők és a Steamesek 20% kedvezményt kapnak, az Xbox One-osok pedig 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a játékhoz.

„A Ghostrunner egy hardcore, belső nézetes kardforgatósdi lesz, ahol az akciók fénysebességűek lesznek, mindezt pedig egy sötétebb cyberpunk környezetben tehetjük. Meg kell másznunk az emberiség utolsó mentsvárát, a Dharma-tornyot, mert az imént történt egy világvégét okozó esemény. Szóval el kell jutnunk a földszintről a csúcsra, hogy a főgonoszon, Marán bosszút állhassunk, mert ő az emberi életre nincs nagy tekintettel.

A torony egy várost is magába foglal, és erőszakból hiány nem lesz. Az erőforrásokból már igen, így az erősebbek kifosztják a gyengébbeket, és a közbiztonság fogalma nem éppen lesz releváns – még egy utolsó kísérletet tesz az emberiség arra, hogy ne vesszen ki a háborúzásban. Az ellenfeleink túlerőben lesznek, de a képességeink révén az egyensúly mérlege a mi oldalunk felé billenhet. A monomolekurális katanánkkal kb. egy szelet kenyér szintjén lesz az ellenfelünk ellenállásának szintje, de egy találat halált okoz, és a különleges technikákat is be kell vetni emiatt még úgy is, hogy gyakori checkpointok lesznek, mi pedig eléggé nagy sebességgel rendelkezünk. A sci-fi témát elég erősen kombinálja a poszt-apokaliptikus témával – a történet egy olyan világot tár fel, aminek már vége, és a talpon maradtak már csak egymással küzdenek,” írtuk augusztus végén.

A Ghostrunner frissített demója szeptember 29-én jön Steamre, a teljes megjelenés pedig október 27-én lesz PlayStation 4-en, Xbox One-on, és PC-n a Steam mellett GOG-on és Epic Games Store-on is. Ár: 30 euró (~11 ezer forint).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu