Cyberpunk 2077: autónézőben [VIDEO]

A CD Projekt RED játékával foglalkozó negyedik Night City Wire közvetítésben megerősítették, hogy a Porschéval közösen dolgoztak egy bizonyos kocsin.

A Cyberpunk 2077-ben lesz egy Porsche 911 Turbo is, ami az 1974-es modellen alapul a játékban, és teljesen működőképes masina lesz. A jelenléte Johnny Silverhand karakteréhez kötődik, és őt alakítja (hanggal, kinézettel, mozgásdigitalizációval egybe kötve) Keanu Reeves. A 911-es megőrizte a játékhoz képest 100 éves arculatát, és a kocsi elején egy LIDAR is van (ez magyarul lézer alapú távérzékelésre szánt eszközt takar), néhány szenzorral a levegőben is azonosítható lett, elektromos tükrökkel rendelkezik, és a kocsi belsejében monitorok is vannak.

Pawel Mielniczuk, a CD Projekt RED karaktekért felelős művészeti rendezője szerint Johnny egy legenda a Cyberpunk univerzumban, és a csapat pont emiatt választott egy legendás kocsit, hogy ezt vezethesse Night City-ben. Ehhez persze hozzájárult az is, hogy a lengyel csapat odavan a Porsche autóiért, így a választásuk a klasszikus 911 Turbora esett. De a német autógyártó is kivette a részét a munkából: ők építettek egy valódi, teljesen működőképes replikát a CD Projekt RED elképzeléséből, és ezt ki is állították a stuttgarti Porsche-múzeum előtt. Október 22-éig látható is a kocsi, amit egy reklám forgatásához is bevetettek.

A Riders of the Future videó a Cyberpunk 2077 autói, motorjai és közlekedési eszközeivel foglalkozik, a második videó a hangrögzítést foglalja össze, a harmadik pedig az Arch Motorcycle-ről szól. Ennek társalapítója Gard Hollinger mellett Reeves is, így az ő motorjuk is bejutott a játékba. A 2077 in Style Night City lakóinak stílusát járja körbe (neomilitarizmus, például), a The Diner CG-s trailer pedig azt mutatja meg, hogy mi mindent kell megtenni, hogy a sötétnek ígérkező jövőben a csúcsra jussunk. Az utolsó videó pedig a Porschétől jött.

A Cyberpunk 2077 november 19-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re (itt is mindenhol fenn lesz), továbbá hivatalos, hogy Google Stadiára is. A PlayStation 5 és az Xbox Series is támogatni fogja a játékot, de a next-gen frissítés csak később jön (és mind a két konzolon ingyenes a frissítés a next-gen verzióra). Mivel ezúttal rengeteg kép van, átvettük az AllGamesDelta képgalériáját, ami itt tekinthető meg.

Forrás: Gematsu, AGD

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu