Menu

XIII Remake: fegyvernézőben; késik a Switch port? [VIDEO]

A Tizenhármas hordozható felújítása nem biztos, hogy az eredetileg kitűzött időpontban meg fog jelenni.

A Microids (akikről ne is vitassuk: ők mostanában kb. minden nagyobb frankofón licencbe belenyúlnak…) és a PlayMagic egy új videót hozott elő az IGN révén a cel-shaded stílusú FPS-ből, amiből így a fegyverek nem maradhatnak ki. A probléma az, hogy a trailer legvégén a megjelenési dátum alatt a platformok között nem találhatjuk meg a Nintendo Switch-et. Ebből pedig nekünk az az érzésünk támadt, hogy ebből egy kis késés lehet – valószínűleg a port még nem hozza a szintet, és akár szaggathat is a nagy N három és fél éve megjelent hybrid platformján…

A XIII Remake Steam-oldalán még olvashatjuk, hogy a 2003-ban PlayStation 2-re, Xboxra, Nintendo GameCube-ra és PC-re megjelent kultikus lövöldözős játékban egy olyan karaktert irányítunk, akinek nincs múltja – ezért Tizenhármasnak lesz egy pár csavar a sztorijában. Sheridan elnököt lelövik, az ország pedig káoszba zuhant, mi meg amnéziával térünk magunkhoz az Egyesült Államok keleti partján egy elhagyatott tengerparton. Az egyetlen nyom, amin még elindulhatunk, az a római XIII-as szám tetoválása a kulcscsontunkhoz közel, meg van egy kulcsunk is. A harcok közben azért rájövünk, hogy azért harcolni azért tudunk, így megpróbáljuk a múltunkat összerakni, de ezzel csak arra fogunk rájönni, hogy az Egyesült Államok elnökének meggyilkolásában szerepünk volt.

A felújítás révén a vizualitás is valamelyest módosult, de figyelembe veszi így is az eredeti cel-shaded dizájnt, és közben többször is utal a belga képregényekre (nem véletlenül mondtuk, hogy frankofón…). A zenék és a hangok az eredeti verzióból származnak, a sztori 34 pályából áll 15 fegyverrel, és akár multiplayerben is egymásnak eshetünk.

A XIII Remake november 10-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Steam, GOG). A Nintendo Switch port pedig lehet, hogy később jön. A Microids ezt még nem erősítette meg.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Gears of War

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu