Silent Hill reboot: bejelentés a The Game Awardson?

A Silent Hillből állítólag készül egy puha reboot, és ezt még idén bejelentheti a Sony és a Konami.

A Silent Hillel kapcsolatban többször merültek fel pletykák. Ezek jelentős része egy PlayStation 5-exkluzív puha rebootról beszéltek, és ezt elvileg a Sony házon belül, a Sony Interactive Entertainment Japan Studioban készíti, és a Konami csak a haszonból mar majd le egy kisebb százalékot, mivel nekik a marketinggel sem kell foglalkozniuk.

Ezek a pletykák elhaltak az utóbbi néhány hónapban, egészen mostanáig: Roberto Serrano, egy elemző (aki régebben kicsit benézte a PlayStation 5 árazásának bejelentési időpontját) most azt írta a Twitteren, hogy a The Game Awardson, Geoff Keighley műsorában lehet szó a Silent Hill PlayStation 5-exkluzív visszatérésének bejelentéséről. Nincs egyedül, ami miatt érdemes megemlékezni a helyzetről: a Rely On Horror az ő forrásaiból is ugyanezt hallotta, szóval valamire a Sony és a Konami készülhet.

A ResetErán Katharsis is ilyesmiről beszélt, és ez a felhasználó is megbízhatónak bizonyult korábban a Resident Evil: Village (vagy Resident Evil 8) esetében. Szerinte valami Silent Hillhez köthető bejelentésre érdemes lesz 2020 vége előtt számítanunk, de nem lett a The Game Awards megnevezve. Viszont, ha hozzátesszük, hogy nincs már sok idő és a bejelentéshez méltó nagy esemény, valószínűleg már nincs más hely a Silent Hillnek. (Esetleg egy State of Play?)

Mivel egyszerre többen is beszélnek a Silent Hill létezéséről, érdemes valamit elhinni már ezekből, és a Sony számára pont kapóra jöhet a Konami mostanában parlagon heverő IP-je, hiszen ezzel a veterán játékosoknak kedvezhetnek (mondjuk úgy, hogy leginkább a PS2-es korszakban élte csúcspontját a Silent Hill, ami a PS1-en debütált még 1999-ben az első résszel), és tény, hogy nem hivatalos ebből még semmi sem, a Sony Harry Masonékkel húzhat azért egy nagyot.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu