Crash Bandicoot ismét valami újra készül

Egy játékipari veterán már most utal arra, hogy a dobozok törésével foglalkozó gatyás erszényes valamilyen új projekt felé tart.

Idén ősszel már megjelent PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Crash Bandicoot 4: It’s About Time (ami szerintünk jövő ősszel fog csak Nintendo Switch-en és PC-n is felbukkanni, és akkor már nem zárnánk ki egy PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S kiadást sem…), és azóta Crash már a Tony Hawk’s Pro Skater 1&2-be is bepörgött (talán 900°-kal, talán nem). De az Activision Blizzard már előre gondolkodik – valami nagy valószínűséggel készül.

Ki ismeri Charles Zembillas munkásságát? Senki? Nem csoda, nem éppen olyan fejlesztőről beszélünk, akit mindenki ismer, holott nyíltan, a szemünk előtt látható, hogy mivel is foglalkozik – a Crash és a Spyro franchise-ok animátoraként azért nem kétbalkezes egyén; ő most a blogján pedig egy meglepő posztot publikált november 7-én: „Crash Bandicoot – Valami új készül”. Ebben a franchise fejleményeiről osztott meg pár gondolatot.

Zembillas szerint az Activision Blizzard és egy másik „nehézsúlyú” cég között megállapodás született, így pedig egy új Crash-projekt készül. Ehhez neki semmi köze sincs, de tudja, hogy ki áll mögötte, és a szórakoztató műfajok sok projektjében részt vett ez a tehetséges veterán. Amikor engedélyt kap, többet is meg fog osztani erről, de lehet, hogy addig egy sajtóközlemény is begurulhat.

Érdemes megfigyelni, hogy nem használta a videojáték, játék kifejezéseket, így nem biztos, hogy már a Crash 5 készülne (ami azért is furcsa, mert Japánban a Twinsanity ezzel a számmal jelent meg…), hanem lehet, hogy mondjuk egy Netflixes adaptációra készül az Activision Blizzard. De mivel ez sem biztos, találgatni tudunk csak.

Az Activision Blizzard rájött arra, hogy azért vannak régebbi, sikeres franchise-aik, amik megfelelő törödés mellett hozzák a profitot, igaz, sajnos nem olyan szinten, ahogy például évente teszi a Call of Duty…

Forrás: Blogspot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu