Silent Hills, God of War: Ragnarok, Metal Gear Solid Remake: részletek egy szivárogtatótól [VIDEO]

Moore’s Law Is Dead – bár halott Moore törvénye (ez röviden annyit takar, hogy másfél évente megduplázódik az integrált áramkörök összetettsége), a pletykák tőle nem.

A fura nevű, de jogosnak hangzó csatorna a lenti videóban beszél három játékról. A Silent Hillsről azt mondja, hogy a Kojima Productionsnek köze van, és lehet, hogy decemberben, a The Game Awards során be is jelentheti a Sony és a Konami. Az illető senkivel sem beszélt, aki ezt fejleszti, de mivel az utóbbi hónapok során hallottunk arról, hogy a 2015-ben jégre tett projekt valamilyen formában visszatérhet, nem érdemes rögtön kizárni annak (ismételt) létezését.

A God of War: Ragnarokról azt mondja, hogy a Sony először játékmenetes demót akart mutatni belőle a szeptemberi State of Play során, és utána a játék 2021-ben meg is jelenhet, de a cég visszafogta ezt, miután látta a Halo Infinite játékmenetét. Elvileg készen van a bemutató, és emiatt lehetett furcsa a bejelentés (és a szivárogtató, aki nem mindent talált el, ezzel telibe kapta a valóságot). Itt is esélyes egy The Game Awardsos bemutató.

A Metal Gear Solid Remake esetében több forrásból is hallotta, hogy már három éve fejlesztés alatt áll. Állítólag Mark Cerny (PlayStation 4, PlayStation Vita, PlayStation 5 belső tervezője, kb. a Sony-s megfelelője a Nintendo Shigeru Miyamotójának) ezen a játékon dolgozik, és a Sony az erős játékkínálat miatt nem akart eddig bejelentést tenni. Nem biztos, hogy a Bluepoint Games dolgozik rajta (a Demon’s Souls remake esetében is a Sony Interactive Entertainment Japan Studiora kellett támaszkodniuk, a la Shadow of the Colossus PlayStation 4 remake).

Itt ki kell emelnünk, hogy mindez egyáltalán nem hivatalos, és nem biztos, hogy minden igaz abból, amit itt összefoglaltunk. Ám mind a három stúdió (Kojima Productions, SIE Santa Monica, Bluepoint Games) erős Sony-s kötelékekkel bír, és ezt érdemes a mérleg másik nyelvére tenni.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu