Menu

Spyro is hamarosan új játékot kap?

Crash és Spyro a kilencvenes évek végén is egymáshoz kapcsolódott (egymás következő játékából dugtak el demót a lemezeken), és ez a hagyomány folytatódhat.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time kapott egy művészeti könyvet. Ebben pedig egy tweet szerint az Activision Blizzard és a Toys For Bob elrejtett két, eleinte teljesen ártatlannak tűnő dolgot. A képen az [email protected] dimenzióból Frank Plump Wieners Kioskbotját láthatjuk egy koncepciós rajz formájában, viszont a toronyházak között, lentebb láthatunk egy hologramot, amin bizony Spyro látható, alatta pedig a szöveg mintha azt mondaná, hogy Spyro 4.

És Brun Croes, a Toys for Bob művésze a jellemzésben azt írta, hogy messze a háttérben Dingo éttermét láthatjuk – ide akar Crash eljutni. Az drive étterem, tehát beparkolunk, rendelünk, az ablaknál átvesszük és fizetünk, és Crash a kocsik között ugrál, hogy ne üssék el a rendelő vásárlók a doboztörő erszényest. Itt kombinálták a gyorséttermi rendszert egy futurisztikus elemmel, ugyanis nem egy hagyományos autóhalmazra kell gondolni. De Croes a végén nyíltan említi a jellemzésében, hogy egy kis utalás is van Spyrora.

Spyro újragondolt kinézete eléggé jó a lenti képből kiindulva, és talán nem szégyen beismerni azt sem, hogy Crash átdizájnolása sem ártott meg a karakternek. Mind Crash, mind Spyro messze jobban néz ki, mint a Skylanders-sorozatban (ami a Disney Infinity ellenlábasaként figurákat igényelt a videojátékokon felül). Spyrot is ide „száműzték” hosszú évekig, és a Netflixes Skylanders Acadamy sorozatnak is vége lett három évad után. A lila sárkány (aki Crash-sel együtt a PS1-en debütált) mostanában csak vendégszerepléseket kapott a mobilos játékokban, vagy pl. a Crash Team Racing: Nitro-Fueledben.

Valószínűleg a Spyro Reignited Trilogy, az első három PS1-es játék felújítása után itt is jön egy új, négyes számú rész, ami figyelmen kívül hagy mindent, ami a PS2-es időszaktól kezdve történt. És ennek csak örülni lehet – az Activision Blizzard talán észbe kapott, hogy az ilyen műfajú játékok iránt bőven van igény.

Forrás: lpöék

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu