A Sony pénzvisszatérítést kínál a Cyberpunk 2077 miatt!? [VIDEO]

Annyira gyengén szuperál a CD Projekt RED játéka, hogy a Sony inkább meghátrál a lengyel csapat alkotásától…?

Ma már szó volt arról, hogy a #Cyberbug2077 hashtaget használják a Cyberpunk 2077 játékosai, hogy a Twitteren így megosszák a világgal az általuk tapasztalt bugokat, amikből bőven van a lengyel stúdió játékában. A Digital Foundry is kiemelte már, hogy az alap PlayStation 4-en a teljesítmény elképesztően a padlón van, és nem vicc: az alap PS4 mellett az Xbox One/Xbox One S sem szuperál olyan nagyon jól. Gyenge frame rate, alacsony felbontás, bugok tömkelege. Lent van két példa a Twitterről.

A Redditen egy felhasználó arról tájékoztatta az olvasókat, hogy a Sony még akkor is felajánlhatja a pénzvisszatérítést, ha több mint két órát játszottunk a Cyberpunk 2077-tel. A felhasználó szerint online be kellett nyújtania egy segítségkérést, majd a PlayStation segélyvonalán egy órán át tartania kellett a vonalat, hogy beszélhessen valakivel, de aztán ők gyorsan visszautalták a játék árát (ugyanis digitális, PlayStation Store-os vételről van szó), és ezután a CD Projekt RED termékét levették a felhasználó játékkönyvtárából. Ez nem egyedüli eset – mások is hasonlóan sikeresek voltak, és beszámoltak erről a Redditen. De nem mindenki kapott visszatérítést!

Tavaly vezette be a Sony az új szabályzatot: a játék megvételétől számítva tizennégy napon belül vissza lehet vonni a vásárlást, és ez az előrendelt játékokra és DLC-kre is vonatkozik, viszont a már letöltött vagy streamelt tartalmak esetében nem lehetséges a visszatérítés, kivéve, ha az adott tartalom „hibásnak bizonyul”. És ha több játékos is sikeresen visszakapta a Cyberpunk 2077 árát, akkor bizony itt az a helyzet áll fenn, hogy a Sony inkább nem akar rossz rivaldafénybe kerülni, és a CD Projekt RED arcvesztésen esik át, ugyanis a belső nézetes RPG teljesítménye a kurrens-gen konzolokon borzasztó.

Talán nem is véletlenül mondták a lengyel fejlesztők, hogy lényegében next-gen játék lett a Cyberpunk 2077. A baj az, hogy a játék next-gen patche még meg sem jelent a PlayStation 5-re és az Xbox Seriesre…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu