Ingyenes meglepetésekkel készül a Ubisoft az ünnepekre

A Happy Holidays keretein belül a Ubisoft a hét végéig ünnepel ingyenes játékokkal és játékbeli bónuszokkal.

Az első napi pluszok már nem is szerezhetőek meg, ugyanis az Assassin’s Creed Valhallában a Seafarer Settlement pakkot, illetve Eivornak a legendary Bayek kosztümöt tették egyetlen napig elérhetővé. Mindegyik platformon (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, PC…) él az akció, de az érdekesség ott rejlik, hogy a játék birtoklása nélkül is hozzáférhetünk majd az extrákhoz, ha azt a későbbiekben beszerezzük. Ezt maga a francia kiadó erősítette meg a Twitteren.

Annyi a teendőnk, hogy ide kattintunk (ez naponta változó link, ma Day2, holnap Day3, stb.), rányomunk a gombra, amelyik a mi platformunk – jelen esetben a Starlink: Battle for Atlas Digital Edition markolható fel a Ubisoft Connectben -, regisztráljunk, és a fiókunk része lesz a plusz tartalom vagy játék. Ha már feltelepítettük a Ubisoft Connect kliensét, akkor onnan közvetlenül is hozzácsaphatjuk a francia kiadó extráit a fiókunkhoz. Figyelem: huszonnégy óránként cserélik az ajándékokat, és a játékok csak PC-n lesznek elérhetőek!

Sajnos fogalmunk sincs arról, hogy december 18-áig mik is várnak ránk, de ugyanez az ismeretlenség vonatkozik a Ubisofthoz közel álló Epic Games Store-hoz is – ők ismét napi egy új játékot fognak ingyenessé tenni, de valószínűleg a 2020-as ünnepek alatt is lesznek ismételt játékok, ahogy tavaly is (megfigyeltük, hogy egy-két cím másodszor lett ingyenes Tim Sweeney digitális platformján).

Ők december 17-étől egészen december 31-éig minden nap új (összesen 15) játékot tesznek ingyenessé. Itt sem tudjuk még, hogy akár az első közülük melyik lesz, szóval itt is résen kell lennünk, mert – hacsak nem lesz szivárgás a tervezett játékok listájáról – lemaradhatunk valamiről, amiért nem adnánk ki pénzt, de érdekelne minket. Addig viszont felmarkolhatjuk a Pillars of Eternity – Definitive Editiont, illetve a Tyranny-t, feltéve, ha az Epic Games Launchert felpakoljuk a PC-nkre.

Forrás: PCGamer, Comicbook

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu